به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور ممانعت از فعالیت فروشندگان این بازار که نزدیک به یک دهه است بساط خود را روزهای جمعه در بازاری معروف به شیطان بازار در معرض فروش می گذارند، تمهیدات ویژه ای با تدابیر صورت گرفته توسط شهردار منطقه برنامه ریزی و از ساعت ٢۲ شب پنج شنبه اجرا شده است.
این اقدام که بر اساس تدابیر انجام شده و اطلاع رسانی وسیع در قالب نصب ده ها بنر مبنی بر عدم فعالیت و جمع آوری این روز بازار انجام شد تا ساعت ٢٢ شب گذشته نیز ادامه داشت.
به همین منظور نیز با حضور ٢٤ ساعته یگان حفاظت شهرداری منطقه، معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه، عوامل شهربان و معبربان و شهرداری ناحیه ٣، فعالیت کنترل و جمع آوری فروشندگان این شیطان بازار غیرقانونی طی یک برنامه زمانبندی در ٤ شیفت صورت گرفت به طوریکه حتی به یک دست فروش هم اجازه بساط کردن داده نشد.
ضمن اینکه برای ممانعت از ورود به شیطان بازار، تمامی ورودی ها و معابر منتهی به آن با قرار دادن نیوجرسی و… مسدود شد.
نظر شما