پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۴۵

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان:

دمای ۷ شهر سیستان و بلوچستان به بیش‌از ۳۰ درجه رسید

دمای ۷ شهر سیستان و بلوچستان به بیش‌از ۳۰ درجه رسید

زاهدان- مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بیشینه دمای ۷ شهر این استان در شبانه روز گذشته به بیش‌از ۳۰ درجه سلسیوس رسید و قصرقند با دمای ۳۱.۷ درجه گرمترین شهر کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان، محسن حیدری اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای شهرهای قصرقند، هامون، راسک، هیرمند، زابل، دلگان و زهک به بیش‌از ۳۰ درجه سلسیوس رسید.

وی ادامه داد: در این بین علاوه‌بر اینکه قصرقند که گرم‌ترین شهر کشور شد، شهرهای هامون، راسک، هیرمند و زابل نیز در شبانه روز گذشته جزو گرم‌ترین شهرهای کشور شدند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: روند افزایش دما در شمال این استان به حدی بوده که روز گذشته زابل با دمای ۳۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین روز از ابتدای شروع فصل سرد تا کنون را تجربه کرده است.

ویگفت: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی انتظار می‌رود روند افزایش دما تا پایان هفته در سیستان و بلوچستان ادامه داشته باشد به طوری که بیشینه دمای استان به صورت نقطه‌ای به محدوده ۳۵ درجه سلسیوس برسد.

حیدری تصریح کرد: هم‌اینک دمای هوای زاهدان ۲۳ درجه سلسیوس است که پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده بیشینه دمای این شهر به حدود ۲۷ درجه سلسیوس برسد.

کد خبر 4881073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha