پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۴۹

استاندار ایلام:

تنها با همکاری مردم قادر به شکست دادن کرونا هستیم

تنها با همکاری مردم قادر به شکست دادن کرونا هستیم

ایلام-استاندار ایلام گفت: تنها با همکاری مردم قادر به شکست دادن کرونا هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی روز پنجشنبه در حاشیه رزمایش بزرگ ضدعفونی شهر ایلام اظهار داشت: همه دستگاه‌ها و نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج شده‌اند تا شهر ایلام را ضد عفونی کنند اما باز اگر مردم رعایت نکنند، بحران کرونا مهار نمی‌شود.

وی عملکرد استان را در مقابله و پیشگیری از بیماری را مثبت ارزیابی کرد و افزود: تمهیدات خوبی برای پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در ستاد مبارزه با کرونا اندیشیده شده است.

استاندار ایلام گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهید مصطفی و بیمارستان صحرایی ۵۰ تختخوابی در آشیانه بالگرد برای بیماران کرونا، ۲ باشگاه ورزشی نیز با ۴۰۰ تخت برای دوران نقاهت بیماران کرونایی آماده شده است.

سلیمانی دشتکی اظهار داشت: با همکاری سپاه، ناجا، ارتش، دامپزشکی، آب و فاضلاب روستایی و سایر دستگاه‌ها ضدعفونی شهر ایوان انجام گرفته است و در ادامه شهر ایلام نیز برای دومین بهر در سطح گسترده ضدعفونی می‌شود.

وی تاکید کرد: ملت ایران امسال عید و چهارشنبه سوری ندارد و همه در همدردی با بازماندگان شمار زیادی از افراد فوت شده همدردی می‌کنیم.

سلیمانی دشتکی گفت: مردم همراهی خوب و قابل تقدیری در نرفتن به مراسم جمعه آخر سال داشتند و می‌طلبد در ادامه نیز یار و همراه مسئولان در شکست کرونا باشند.

استاندار ایلام اظهار داشت: همه مهمانسراها، بوم گردی‌ها و اماکن اقامتی و سیاحتی استان تعطیل است و امیدواریم که مردم با حذف دورهمی عید و مهمان پذیری بتوانند بیماری کرونا را قطع زنجیره کنند.

وی از تلاش همه ارگان‌ها و دستگاه‌های درگیر که برای ضدعفونی شهر و مهار بیماری کرونا در استان تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.

به گفته فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام، ۱۰۰ گروه جهادی متشکل از سپاه، بسیج، ناجا، روحانیت و اصحاب رسانه برای ضدعفونی شهرهای ایلام ساماندهی و تشکیل شده است.

کد خبر 4882543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha