پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۲۷

به منظور مقابله با کرونا؛

مرکز مشاوره مرکز بهداشت گلستان آغاز به کار کرد

مرکز مشاوره مرکز بهداشت گلستان آغاز به کار کرد

گرگان- مرکز مشاوره مرکز بهداشت استان با حضور دکتر حق شناس استاندار گلستان و به منظور مراقبت همه جانبه در برابر ویروس کرونا آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز مشاوره مرکز بهداشت استان با حضور هادی حق شناس، استاندار گلستان و به منظور مراقبت همه جانبه در برابر ویروس کرونا آغاز به کار کرد.

در آیین آغاز به کار این مرکز مشاوره، حق شناس ضمن قدردانی از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی استان، اظهار کرد: این مرکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و جهت مراقبت همه جانبه در برابر ویروس کرونا برای افرادی که دارای تب، لرز، تنگی نفس و سردرد هستند و افرادی که در خانواده شان دارای سابقه بیماری های دیابت، قلبی، ریوی، فشار خون، اختلالات ایمنی، جانبازان شیمیایی، سرطان، مادران باردار راه اندازی شده تا از حضور بدون ضرورت در بیمارستان ها و مراکز درمانی جلوگیری شود.

وی افزود: افراد می توانند با استفاده از ظرفیت این مشاوره تلفنی از وضعیت اولیه ابتلا یا عدم ابتلا خود به ویروس کرونا آگاه شوند.

لازم به ذکر است افراد می توانند شماره گیری ۰۱۷۳۱۶۳۶۳ و با ذکر نام ونام خانوادگی و کد ملی از خدمات مرکز مشاوره مرکز بهداشت استان در اسرع بهره مند شوند.

گفتنی است این مرکز همه روزه از ساعت ٨ صبح الی١٩ آماده دریافت گزارشات شهروندان برای راهنمایی و هدایت گروههای فوق به مراکز ارائه خدمات سلامت می باشد.

کد خبر 4882771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha