پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶

گسترش شبکه اطلاع‌رسانی سازمان اوقاف در فضای مجازی با نام رسامدیا

گسترش شبکه اطلاع‌رسانی سازمان اوقاف در فضای مجازی با نام رسامدیا

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه از گسترش شبکه اطلاع‌رسانی این سازمان در فضای مجازی با عنوان رسامدیا همزمان با سالروز میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس لهراسبی با اعلام این خبر گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در پنج حوزه وقف و موقوفات، امور خیریه، بقاع متبرکه، مسابقات سراسری و بین المللی قرآن کریم و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های گسترده و متنوعی را برنامه‌ریزی و انجام می‌دهد که همه این فعالیت‌ها باید به صورت شفاف و دقیق اطلاع‌رسانی شود.


وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌ها و جذابیت‌های شبکه‌های مجازی می‌طلبید که سازمان اوقاف و امور خیریه برای معرفی فعالیت‌های خود در حوزه‌های مختلف حضور جدی‌تری در این شبکه‌ها داشته باشد.

لهراسبی تصریح کرد: فضای مجازی همه رسانه‌های مکتوب، دیداری و شنیداری را در دنیای ما به یکدیگر پیوند داده است و همین موضوع از اهمیت حضور ما در این شبکه‌ها با محوریت معرفی فعالیت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه حکایت می‌کند.

وی یادآور شد: همزمان با روز ولادت حضرت ولی‌عصر ( عج) با استعانت از خداوند متعال این توفیق دست داد که با رصد فرهنگی و اجتماعی و انجام نیازسنجی‌های لازم، به‌طور منسجم و یکپارچه کانال‌های رسامدیا در شبکه‌های مجازی مختلف با هدف اطلاع‌رسانی و پوشش کامل اخبار و رویدادهای فرهنگ وقف و امور خیریه تأسیس شود.

لهراسبی همچنین ابراز امیدواری کرد این حضور یکپارچه و منسجم در شبکه‌های اجتماعی بتواند بیش از گذشته سبب توسعه و ترویج سنت دیرینه وقف و انجام کارهای خیریه در جامعه اسلامی شود.
کد خبر 4896324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha