پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸

همکاری دانشگاه علوم بهزیستی با دو دانشگاه علوم پزشکی در تهران

همکاری دانشگاه علوم بهزیستی با دو دانشگاه علوم پزشکی در تهران

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی، تفاهم نامه همکاری های آموزشی و پژوهشی امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر گفت: کلیات این دو تفاهم نامه، امکان استفاده از امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی این سه دانشگاه است. این امکان برای سه دانشگاه وجود دارد که از امکانات و توان آموزشی و پژوهشی یکدیگر استفاده کنند.

وی با اشاره به مدت تفاهم نامه گفت: مدت تفاهم نامه دو سال و قابل تمدید است. کلیات این تفاهم نامه ها به امضای معاونان دانشگاه های طرف قرارداد رسیده است. 

میراب زاده گفت: برای اجرای مفاد آن و جزئیات همکاری ها، این امکان در متن تفاهم نامه ها پیش بینی شده است که تمامی گروه های آموزشی و پژوهشی هر دانشگاه براساس نیاز خود به امکانات و توان علمی دانشگاه طرف قرارداد، می تواند قرارداد جداگانه با مشخص کردن جزئیات همکاری با واحد یا گروه آموزشی و پژوهشی دانشگاه طرف قرارداد منعقد کند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: با توجه به وجود مجوز اصلی برای همکاری واحدهای آموزشی و تحقیقاتی دو دانشگاه در تفاهم نامه منعقده میان معاونان آموزشی دانشگاه ها، هر یک از واحدهای آموزشی و تحقیقاتی دو دانشگاه می توانند با نظارت و هماهنگی نمایندگان تام الاختیار دو دانشگاه، نسبت به انعقاد قرارداد براساس نیازهای آموزشی و پژوهشی خودشان اقدام کنند.

میراب زاده با اشاره به اینکه دانشجویان و اعضای هیات علمی سه دانشگاه نهایت بهره علمی را از انعقاد این تفاهم نامه ها می برند، تصریح کرد: تفاوت هایی که در ساختار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد، سبب شده است که امکانات آموزشی و فیلدهای آموزشی و پژوهشی (مراکز درمانی و توانبخشی) تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی همسان با امکانات آموزشی و فیلدهای آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه علوم پزشکی نباشد. 

وی افزود: همچنین برای دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی بویژه دستیاران روانپزشکی امکانات مراکز درمانی و پزشکی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی قابل استفاده است و بالعکس، با توجه به نبود واحدهای تخصصی توانبخشی یا واحدهای تخصصی سلامت اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی، برای دانشجویان آنها استفاده از امکانات مراکز درمانی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی، تکراری نبوده و جذابیت لازم را دارد.

میراب زاده افزود: استفاده از منابع علمی کتابخانه های دانشگاه ها برای دانشجویان دانشگاه دیگر نیز بسیار مفید خواهد بود که با این تفاهم نامه ها، برای دانشجویان ما و دانشجویان دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی استفاده از کتابخانه های دانشگاه طرف قرارداد، امکانپذیر شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی گفت: با انعقاد این تفاهم نامه ها، امکان «انجام دوره های کارورزی و کارآموزی دانشجویان در مراکز دانشگاه طرف مقابل، هدایت پایان نامه های ارشد، دکتری و دستیاری به موضوع های بین رشته ای، اجرای دوره های کوتاه مدت در مراکز دانشگاه طرف قرارداد، اجرای برنامه های بازدید علمی از مراکز و امکانات علمی و پژوهشی یکدیگر، اجرای دوره های توانمندسازی هیات علمی دو دانشگاه طرف قرارداد، انجام مطالعات دانش پژوهی» فراهم شده است.

وی تاکید کرد: نیازهای جامعه امروزی، مرزهای دانش را از بین برده است و نیاز به اطلاعات و دانش بین رشته ای ، به پیشرفت علوم پزشکی و توسعه فناوری های کاربردی جهت رفع نیاز جامعه، کمک می کند، که امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه ها و همچنین امضای تفاهم نامه با دیگر دانشگاه های بزرگ (مانند علوم پزشکی ایران و دانشگاه آزاد) که در برنامه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است، بتوانیم به ارتقای سطح علمی دانشجویان و توانمندسازی اعضای هیات علمی، همچنین تولید دانش و فناوری به نفع جامعه کمک کنیم.

کد خبر 4901683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha