به گزارش خبرنگار مهر، سردار نورعلی یاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی اطلاع ماموران انتظامی چرداول، مبنی بر دپوی کود شیمیایی در دو انبار در شهر هلیلان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و با انجام اقدامات اطلاعاتی، مشخص شد دو برادر با هویت معلوم، اقدام به تهیه و نگهداری مقادیر زیادی کود شیمیایی قاچاق در این دو انبار کردهاند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با هماهنگی مقام قضایی، اکیپی از مأموران انتظامی، به محل مورد نظر اعزام و انبارهای دپو مورد بازرسی قرار گرفت.
سردار یاری با اشاره به اینکه در بازرسی از این انبارها یک هزار و ۸۸ کیسه کود شیمیایی اوره کشف شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی این محموله قاچاق را هفت میلیارد ریال برآورد کردهاند.
فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در این راستا دو متهم پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
نظر شما