۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲

استمرار پیگیری مهر؛

کارخانه نساجی بروجرد از ۱۰ اردیبهشت ماه فعال می‌شود

کارخانه نساجی بروجرد از ۱۰ اردیبهشت ماه فعال می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، تاکید کرد: مقرر شده که از ۱۰ اردیبهشت ماه کارخانه نساجی بروجرد شروع به کار کند و کارگران به کار خود برگردند.

علی آشتاب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات به وجود آمده در نساجی بروجرد، اظهار داشت: روز گذشته جلسه‌ای برای پیگیری و بررسی مشکلات این واحد با حضور استاندار لرستان و همچنین اعضای هیئت مدیره این کارخانه برگزار شد.

وی با بیان اینکه به طور معمول این کارخانه همه ساله تا حدود فروردین ماه تعطیل بوده است، عنوان کرد: الان نیز به خاطر شیوع کرونا یک تعطیلی توافقی داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه مقرر شده که از ۱۰ اردیبهشت ماه این کارخانه شروع به کار کند و کارگران به کار خود برگردند، افزود: هیچ تعدیل نیرو و اخراجی در این کارخانه صورت نگرفته است.

آشتاب با بیان اینکه بر اساس اعلام کارخانه، به خاطر جمعیت زیاد کارگری که در این کارخانه حضور دارد و برای جلوگیری از شیوع کرونا و همچنین تأمین مواد اولیه، تصمیم گرفته شده که تا ۱۰ اردیبهشت ماه این کارخانه تعطیل باشد، گفت: اعلام کرده‌اند که در این مدت هم موضوع دریافت تسهیلات خود را پیگیری کنند، هم مواد اولیه کارخانه را تأمین کنند و هم ۱۰ اردیبهشت ماه استارت کار را داشته باشند و کارگران به کار خود برگردند.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر تنها افراد مشغول به کار در حوزه گردشگری شامل هتل‌ها، رستوران‌ها، مراکز فرهنگی و ورزشی مشکلاتی دارند، گفت: این واحدها هنوز بازگشایی نشده‌اند و افراد مشغول به کار در آنها دارای مشکلاتی هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، گفت: تا کنون بالای هشت هزار نفر در لرستان مشمول بیمه بیکاری شده‌اند.

پیش از این نیز محمدرضا صفی خانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر در رابطه با مشکلات به وجود آمده در این واحد سخن گفته بود که مشروح آن را اینجا می‌توانید بخوانید.

کد مطلب 4906030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha