پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹

استاندار ایلام خبر داد:

کمک ۵۰۰ میلیونی کارمندان دولت در ایلام به آسیب دیدگان از کرونا

کمک ۵۰۰ میلیونی کارمندان دولت در ایلام به آسیب دیدگان از کرونا

استاندار ایلام از کمک ۵۰۰ میلیونی کارمندان دولت در ایلام به آسیب دیدگان از کرونا خبر داد و گفت: درصد خسارت کرونا بسیار بیشتر از سیل و سایر حوادث بود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر دوشنبه در نشست شورای مبارزه با قاچاق کالا و ارز که امروز به صورت ویدئو کنفرانس در استانداری ایلام برگزار شد، از کمک‌های مادی همه گروه‌ها به اقشار نیازمند تقدیر کرد و گفت: کارمندان دولت در ایلام ۵۰۰ میلیون تومان کمک مالی به آسیب دیدگان از کرونا کرده‌اند.

استاندار ایلام در ادامه به خسارات ناشی از کرونا در اقتصاد و حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: درصد خسارت کرونا بسیار بیشتر از سیل و سایر حوادث بود اما با وجود همه فشارهای اقتصادی و اجتماعی همدلی و هم افزایی بین قوا و دستگاه‌های مختلف بسیار حائز اهمیت بود.

وی افزود: به دلیل تعطیلی بازار در پی کرونا، بیکاری کارگران، عدم فروش عید مردم با فشارهای اجتماعی و تنگناهایی مواجه شدند.

سلیمانی دشتکی اظهار داشت: یکی از مهمترین راهبردهای عبور از این بحران کرونا تداوم همین همدلی‌ها و وحدت است.

وی با اشاره به این مطلب که یکی از مهمترین راههای جهش تولید جلوگیری از قاچاق کالا و ارز است، اظهار داشت: باید در راستای جلوگیری از قاچاق کالا برنامه‌ای هدفمند و منسجم داشت که منجر به کاهش این معضل شود.

وی با تاکید بر این مهم که امسال به فرموده مقام معظم رهبری سال جهش تولید است و همه باید برای محقق کردن آن در همه حوزه‌ها پای کار بیایند، افزود: علاوه بر اجرای راهبردهای مهم اقتصادی چون اقتصاد مقاومتی، یکی از راه‌های تحقق رونق تولید و خودکفایی و جهش تولید ممانعت از ورود کالاهای قاچاق است.

استاندار ایلام در ادامه به آمار کشفیات قاچاق کالا در استان در سال قبل پرداخت و گفت: رشد قابل توجه کشفیات قاچاق در اقلام مختلف می‌تواند بازخوردی از تلاش و فعال بودن دستگاه قضا، اطلاعات، گمرک، مرزبانی و تعزیزات استان باشد.

وی با اشاره به این مطلب که افزایش کشفیات و رشد قاچاق لزوماً معنای بدی ندارد، گفت: افزایش میزان کشفیات توسط دستگاه‌های متولی بیشتر پای کار بودن دستگاه‌های ذی ربط را در شناسایی و انجام درست وظایف خود در این حوزه را نشان می‌دهند.

کد خبر 4916801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha