پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶

تا پایان شهریورماه؛

سه پروژه مهم محیط‌زیستی در کرج افتتاح می‌شود

سه پروژه مهم محیط‌زیستی در کرج افتتاح می‌شود

کرج - مدیرکل محیط زیست استان البرز گفت: حداقل سه پروژه محیط زیستی در راستای کاهش تولید پسماند توسط سازمان مدیریت پسماند تا آخر شهریور ماه افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فردین حکیمی اظهار کرد: نخاله‌های ساختمانی یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی در استان البرز است که با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته شاهد اقدامات خوبی در زمینه ساماندهی خاک و نخاله‌ها بوده ایم.

استاندارد سازی مرکز «حلقه دره»

وی افزایش ظرفیت تولید کارخانه کمپوست به ۸۰۰ تن در روز، احداث لندفیل مهندسی و بهداشتی، راه‌اندازی سیستم بازچرخانی شیرابه و احداث تصفیه خانه را از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری کرج جهت ساماندهی و استاندارد سازی مرکز «حلقه دره» دانست.

مدیرکل محیط زیست استان البرز در خصوص پسماندهای پزشکی مراکز بیمارستانی و درمانی نیز گفت: تفاهم نامه سه جانبه سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی البرز و سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج منعقد و با ایجاد فرایند مجزا، این نوع پسماندها، ساماندهی و تحت کنترل و نظارت کامل مدیریت می‌شوند.

کد خبر 4925387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha