پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل :

بازی های بومی و محلی احیا شود

بازی های بومی و محلی احیا شود

اردبیل- مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: احیای بازی های بومی و محلی منجر به ایجاد شور و نشاط در جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد انوشیروانی ظهر سه شنبه مجمع انتخاباتی هیأت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی استان بیان کرد: هیأت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی می‌تواند در پیشبرد اهداف نظام تندرستی، ورزش همگانی و احیای سنت‌های بومی پیشرو باشد.

وی با بیان اینکه هیأت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی از هیأت‌های مهم است افزود: هیأت باید هماهنگ و همسو با گروه ورزش همگانی و روستایی اداره کل گام بردارد و برای اجرای برنامه‌های مختلف برنامه ریزی کند و اجرای برنامه‌های ورزشی در مناطق محروم و دور افتاده را در اولویت قرار دهند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل در ادامه با اشاره به اینکه هیأت‌های شهرستان‌ها هم باید فعال شوند گفت: باید توجه ویژه به ورزش بانوان شوند و جشنواره‌های مختلف در روستاها اجرا شود و برای ارتقای جایگاه ورزش روستایی کشور باید از ظرفیت سایر هیأت‌ها بهره مند شویم.

انوشیروانی با اشاره به اینکه هیأت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی می‌تواند در پیشبرد اهداف نظام تندرستی، ورزش همگانی و احیای سنت‌های بومی پیشرو باشد بیان کرد: ایران اسلامی مهد ورزش‌های بومی است و باید تلاش کنیم تا از این سنت‌ها مراقبت شود.

وی گفت: تمامی هیأت‌ها باید مجمع سالانه را جدی بگیرند و با برگزاری این مجمع عملکرد خود را ارائه دهند.

کد خبر 4929537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha