۹ خرداد ۱۳۸۶، ۹:۲۶

/ گزارش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون /

تلویزیون "به آهستگی" به استقبال آخر هفته می‌رود

تلویزیون "به آهستگی" به استقبال آخر هفته می‌رود

فیلم‌های "پریشانی"، "مسیر سبز"، "شعله‌ای برافروز"، "بازی مرگ"، "به آهستگی" و "در دو سوی خطر" در تعطیلات آخر هفته جاری از شبکه‌های مختلف سیما روی آنتن می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی "پریشانی" پنجشنبه 10 خرداد در قالب برنامه سینما یک از شبکه اول پخش می‌شود. این فیلم به کارگردانی پل شریدر سال 1997 ساخته شده و داستان آن درباره کلانتر یک شهر کوچک در شمال آمریکاست که در زندگی احساس یکنواختی می‌کند. روزی دوست او یک تاجار ثروتمند را برای شکار به جنگل می‌برد، اما بدون او بازمی‌گردد و مدعی می‌شود وی به خاطر اشتباه خودش کشته شده است.

فیلم سینمایی "مسیر سبز" هم بعد از ظهر جمعه 11 خرداد از شبکه دو روی آنتن می‌رود. این فیلم به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عباس رافعی ساخته شده و مریلا زارعی و لاله اسکندری در آن بازی کرده اند. داستان فیلم درباره ژانت دختر مسیحی است که ناخواسته در شرایط زندگی دوست صمیمی‌اش نگار قرار می‌گیرد. رضا همسر نگار جانباز شیمیایی است و پزشکان از او ناامید شده‌اند، اما نگار و ژانت همراه رضا به امید شفای همسر نگار به مشهد سفر می‌کنند.

فیلم سینمایی "شعله‌ای برافروز" هم روز پنجشنبه 10 خرداد ساعت 20:30 از شبکه سه پخش می‌شود. این فیلم به کارگردانی فیلیپ نویس ساخته شده و تیم رابینز، درک لوک در آن بازی کرده‌اند. فیلم به چگونگی استعمار مردم آفریقای جنوبی قبل از پیروزی نلسون ماندلا می‌پردازد. جوانی آفریقایی که در یک نیروگاه مشغول کار است توسط حاکمان سفیدپوست مورد اهانت و آزار قرار می‌گیرد و تصمیم می‌گیرد وارد جنبش‌های مردمی شود.

تکرار فیلم سینمایی "بازی مرگ" هم روز جمعه 11 خرداد ساعت 10:30 از شبکه سه پخش می‌شود. این فیلم به کارگردانی جی کریستین و اینگوارد سن داستان بازی مرگباری است که با خشونت و بیرحمی اجرا می‌شود و بازیگران آن زندانیان محکوم به مرگ هستند که به واسطه اجراکنندگان بازی وارد برهه‌ای از زمان شده و مجبور به دفاع از جان خود هستند. طبق قانون اگر زندانی در بازی شکست بخورد باید کشته شود.

محمدرضا فروتن در "به آهستگی"

فیلم سینمایی "به آهستگی" جمعه 11 خرداد در قالب برنامه سینما چهار از شبکه چهار پخش می‌شود. این فیلم را مازیار میری سال 1384 بر مبنای فیلمنامه‌ای از پرویز شهبازی ساخت و داستان آن درباره محمود کارگر جوشکار راه آهن است که دور از خانواده در جنوب کار می کند. به او خبر می‌رسد زنش که دچار بیماری عصبی است، مدتی است از خانه رفته و فرزندش را پیش مادر و پدر محمود گذاشته است. محمود به خانه اش برمی‌گردد و سعی می‌کند زنش را پیدا کند.

در این فیلم محمدرضا فروتن، نیلوفر خوش‌خلق، شاهرخ فروتنیان، مریم بوبانی، احمد ساعتچیان، رویا جاویدنیا، حسن پورشیرازی، مهران رجبی، علیرضا اوسیوند و غلامرضا بایران‌منش به ایفای نقش پرداختند. "به آهستگی" در دوره بیست و چهارم جشنواره فیلم فجر برگزیده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد، سیمرغ بلورین بهترین فیلم و برنده دیپلم افتخار بهترین فیملنامه شد. فیلم در جشنواره فریبورگ هم توانست جایزه فیپرشی را از آن خود کند.

فیلم سینمایی "در دو سوی خطر" روز جمعه 11 خرداد ساعت 13:30 از شبکه تهران پخش می‌شود. سیدنی. جی. فیور این فیلم را سال 2002 ساخت و داستان آن درباره جک کانینگام پلیس اسبق است که در پی کشف معامله قاچاق بین گروه قاچاقچیان و پلیس‌های فاسد مجروح می شود. تری و دوستش به طور اتفاقی او را پیدا می‌کند ...

کد مطلب 493895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha