پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

مطالبه اصلی مردم برخورد با تبعیض در استخدام ادارات است

مطالبه اصلی مردم برخورد با تبعیض در استخدام ادارات است

خرم‌آباد- نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تاکید کرد: مطالبه اصلی مردم برخورد با تبعیض در استخدام ادارات استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با انتقاد از نحوه جذب نیرو در علوم پزشکی، گفت: یکی از مشکلات علوم پزشکی این است که در طول سنوات گذشته نیروهای زیادی را جذب کرده و به نوعی مازاد بر نیاز آن است، البته در دستگاه‌های دیگری نیز بر همین اساس است و ادارات دیگری نیز وجود دارند که این نیروها بدون دلیل اضافه شده اند و سازمان مربوطه نیز، آن پولی که می‌بایست خرج خدمات و تجهیزات کند را در راستای پرداخت حقوق آنها صرف می‌کند.

وی، تاکید کرد: عدالت در جذب نیرو بسیار مهم است، بر اساس توصیه و سفارش عمل نکنیم من به کسانی که از این طریق اقدام به جذب نیرو کرده‌اند تذکر داده‌ام.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تصریح کرد: ادارات ما دیگر تحمل و طاقت شیوه جذب نیروی مازاد را ندارند بایستی این گفتمان را ایجاد کنیم، اگر دستگاهی نیاز به نیرو دارد روشن و آشکار نیاز خود را اعلام و از طریق قانونی به اطلاع همه واجدین شرایط برسد و پس از مراحل قانونی اقدام به جذب نیرو کند، بنده اطلاع دارم کسانی که در طول سنوات گذشته از این طریق جذب اداره یا سازمان شده‌اند اکنون از مدیر مربوطه آن سازمان حرف شنوی و اطاعت پذیری ندارند.

حجت الاسلام شاهرخی، خاطر نشان کرد: یکی از تقاضاهای من از دانشگاه علوم پزشکی این است که در مقابل درخواست استخدام‌های بی رویه ایستادگی کند و اگر این چنین مواردی بود، این نقض حقوق عمومی است که همگان از جمله دستگاه‌های نظارتی باید مانع شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مطالبه اصلی مردم برخورد با تبعیض و درخواست ضابطه مندی است، اظهار داشت: تراکم نیرو در دانشگاه علوم پزشکی دیگر جایی ندارد و اگر قرار بر جذب نیرو باشد بایستی از طریق مسابقه خدمت و از طریق شایسته سالاری و امتحان صورت پذیرد، بنده به عنوان مدافع حقوق مردم تاکید می‌کنم این چنین درخواست‌ها و نامه نگاری‌هایی برای جذب نیرو، خارج از روال اداری و از طریق ضابطه مندی است و قطعاً تذکر داده و خواهم داد، مردم ما نمی‌پذیرند که استان ما بدین شکل اداره شود.

کد خبر 4939251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha