پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۲۸

اهدای کتاب از سوی نهاد کتابخانه ها به بخش نابینایان کتابخانه حسینیه ارشاد / کتابخانه حسینیه ارشاد بزرگتر می شود

اهدای کتاب از سوی نهاد کتابخانه ها به بخش نابینایان کتابخانه حسینیه ارشاد / کتابخانه حسینیه ارشاد بزرگتر می شود

محمدحسین ملک احمدی دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی عصر دیروز در بازدیدی پنچ ساعته از کتابخانه حسینیه ارشاد، آمادگی نهاد را برای کمک به این کتابخانه در ارائه خدمات کتابخانه ای به نابینایان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ملک احمدی با استقبال از طرح گسترش فضای کتابخانه حسینیه ارشاد به هشت هزار متر مربع، در خصوص همکاری های فیمابین با مهرناز خراسانچی رئیس این کتابخانه تبادل نظر کرد و توافق نامه ای را به امضا رساندند.

بر اساس این توافق نامه، نهاد کتابخانه های عمومی برای ارائه خدمات کتابخانه ای به نابینایان در این کتابخانه، متعهد شد سهمیه ای از کتاب های خریداری شده را به کتابخانه حسینیه ارشاد اختصاص دهد.

همچنین بررسی راهکارهای همکاری های گسترده تر، تعامل و همفکری برای پیشبرد اهداف مرتبط با توسعه کتابخوانی، برگزاری میزگردهای مشترک برای آسیب شناسی مسائل و مشکلات کتابخوانی از دیگر توافق های انجام شده بین نهاد کتابخانه های عمومی کشور و کتابخانه حسینیه ارشاد بود.

گفتنی است کتابخانه حسینیه ارشاد دارای نه بخش است و در حال حاضر بیش از 31 هزار نفر عضو دارد و یکی از ویژگی های آن وجود بخش نابینایان است. در این بخش کتاب ها در دو قسمت گویا و بریل خدمات کتابخانه ای را به نابینایان عضو ارائه می دهد و عضویت نابینایان سراسر کشور نیز در آن رایگان است.

قرار است به زودی طرح احداث کتابخانه جدید الاحداث حسینیه ارشاد آغار شود که در صورت اجرای این طرح، فضای کتابخانه به بیش از هشت هزار متر مربع افزایش می یابد.

کد خبر 494856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha