به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد باقر قالیباف عصر پنج شنبه در دیدار با ائمه جماعات و اعضای شورایاری های محلات مناطق 16 و 20 در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن، اظهار داشت: امروز مهم ترین دغدغه من و همکارانم در شهرداری تهران حل مشکل بافتهای فرسوده مناطق جنوبی و مشکلات مربوط به حمل و نقل و ترافیک است که امیدواریم با همکاری و همراهی شما ائمه جماعات و شورایاری های محلات به عنوان خط مقدم کار و فعالیت در شهر تهران بتوانیم در یک برنامه ریزی چهار ساله این مشکلات را حل کنیم.
شهردار تهران گفت: طرحهای تفصیلی شهر تهران تصویب و بستر نوسازی بافتهای فرسوده آماده شده و امیدواریم بتوانیم 4 سال دیگر در جمع شما با افتخار بگوییم که بخش عمده ای از بافت های فرسوده مناطق جنوبی تهران نوسازی شده است.
قالیباف اظهار داشت: به نظر من مردم دیگر به خاطر حل مشکل جوی، جدول، آسفالت، فضای سبز و... نباید به من و همکارانم نمره بدهند بلکه باید در خصوص حل مشکلات کلانشهر مانند احیاء بافت های فرسوده، حمل و نقل و ترافیک و بالابردن سطح اقتصادی و معیشتی شهروندان جنوب شهر با نوسازی بافت های فرسوده نمره بدهند.
وی گفت: بسیاری از درخواست های مردم در بازدید از مناطق و پروژه های عمرانی درخواست اشتغال به کار فرزندانشان است، گرچه رسیدگی به اشتغال مربوط به شهرداری نیست و مردم نباید تصور نمایند که اشتغالزایی از وظایف ذاتی شهرداری است اما مقوله کارآفرینی یکی از اولویت های جدی شهرداری در دور جدید فعالیت است و ما بر اساس احساس نیازی که وجود دارد در عرصه کارآفرینی در حوزه های اجتماعی و فرهنگی وارد شده ایم و این در حالی است که بودجه اشتغالزایی در اختیار سازمانها و وزارتخانه های ذی ربط دولت قرار دارد.
شهردار تهران با اشاره به فرا رسیدن تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان گفت: برنامه های مفصلی در زمینه آموزش و تعلیم و تربیت در ابعاد فرهنگی اجتماعی و ورزشی تدارک دیده ایم و بستر لازم را فراهم نموده تا با همکاری شورایاران بتوانیم در سطح عالی آنها را اجرا کنیم.
وی در پایان خطاب به ائمه جماعات و اعضای شورایاری محلات با تاکید بر محله گرایی، مسجد محوری و احیاء تفکر مسجدی گفت: اگر با تعامل دست در دست هم دهیم انجام کارهای بزرگ بسیار آسان است.
نظر شما