۲۲ خرداد ۱۳۸۶، ۹:۵۱

دفتر نخست وزیر فلسطین بار دیگر هدف حمله افراد مسلح قرار گرفت

دفتر نخست وزیر فلسطین بار دیگر هدف حمله افراد مسلح قرار گرفت

در ادامه درگیری های داخلی میان گروههای فلسطینی، افراد مسلح صبح امروز نیز به دفتر نخست وزیر دولت وحدت ملی فلسطین در نوار غزه تیراندازی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، منابع فلسطینی اعلام کردند: صبح امروزبه سوی دفتر "اسماعیل هنیه" نخست وزیر فلسطین واقع در اردوگاه الشاطیء تیراندازی شد.

این درحالی است که افراد مسلح ناشناس صبح روزگذشته به دفاتر نخست وزیرفلسطین درخلال نشست هفتگی دولت وحدت ملی فلسطین نیزحمله کردند به طوری که این حملات سبب آشد تا "هنیه" و دیگر وزرا مکان جلسه را ترک کنند.

خبر دیگر از فلسطین اینکه منابع بیمارستانی فلسطینی اعلام کردند: به دنبال وقوع درگیری هایی که بین دو گروه حماس و فتح در شمال نوارغزه به وقوع پیوست، دست کم 4 فلسطینی ازجمله یک کودک  و دوزن کشته شدند. به این ترتیب شمار قربانیان درگیری های روزگذشته حماس و فتح به 16 تن رسید.

به گزارش این منبع خبری، نیمه شب گذشته افراد مسلح ناشناس به یک ایستگاه فرستنده تلویزیونی، وابسته به تلویزیون رسمی فلسطین درشهرغزه حمله کردند و یکی ازکارکنان آن را ربودند؛ سپس این ایستگاه را به آتش کشیده و صبح امروز نیز آن را منفجر کردند.

خبردیگر اینکه ، یک جوان فلسطینی درمقابل بیمارستان الشفاء شهرغزه هدف قرارگرفت و کشته شد.

یک منبع بیمارستانی امروز از کشته شدن برادرفرمانده گردانهای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح درشمال نوار غزه به دنبال شدت جراحت وی خبر داد.

کد خبر 500639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha