۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۳

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد:

مرگ ۱۲ فرد مشکوک به کرونا در اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته

مرگ ۱۲ فرد مشکوک به کرونا در اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته

اصفهان - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۲ نفر مشکوک به کرونا در اصفهان جان خود را از دست داده‌اند که تاکنون نتیجه تست کرونای هفت نفر از آنها مثبت بوده است.

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در اصفهان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۱۸ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شده‌اند.

وی افزود: در این بازه زمانی ۱۱۷ بیمار مبتلا به کرونا که بهبودی کامل به دست آورده‌اند و از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آمار کل بستری‌های مبتلا به کرونا در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را یک‌هزار و ۲۱ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۸۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت اخیر ۱۲ نفر مشکوک به کرونا در اصفهان جان خود را از دست داده‌اند، گفت: تست هفت نفر از این افراد تاکنون مثبت کرونا بوده است.

کد خبر 5010040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha