۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۴

درخواست اهالی روستا از استاندار کرمانشاه:

مشکل آب آشامیدنی دهستان چقا نرگس را برطرف کنید

مشکل آب آشامیدنی دهستان چقا نرگس را برطرف کنید

کرمانشاه- اهالی دهستان های روستاهای چقانرگس بخش ماهیدشت استان کرمانشاه در هفته گذشته با تجمع در مقابل استانداری کرمانشاه، خواستار رفع مشکل آب آشامیدنی این روستاها شدند.

اشکان کریمی، نماینده اهالی روستاهای "دو چقا درویش، جوره، چقا نقدلی و چقا کبود" از توابع دهستان "چقا نرگس" در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: حدود ۱۵ سال است که چهار روستای ما مشکل آب آشامیدنی دارد.

کریمی توضیح داد: آب آشامیدنی ما از سرابی در روستاهای بالادست تأمین می‌شود که چند روستای اطراف سراب ادعای مالکیت بر سراب را داشته و اجازه استفاده دیگر روستاها از آب این سراب را نمی‌دهند و هر ساله در فصل تابستان تأسیسات لوله آب را می‌شکنند و از این آب برای مصارف کشاورزی خودشان استفاده می‌کنند.

وی افزود: سال‌های گذشته فقط فصل تابستان آب را قطع می‌کردند، اما از بهمن ماه سال گذشته آب را بر رویمان قطع کرده و اعلام کردند که به هیچ عنوان اجازه استفاده از آب این سراب را به روستاهای پایین دست نمی‌دهیم.

کریمی با بیان اینکه مطالبه ما به حق است، اظهار کرد: سال ۹۳ درب فرمانداری تجمع کردیم و از فرماندار و نمایندگان وقت هم درخواست پیگیری کردیم اما متأسفانه هیچکدام از مسئولان اقدامی جهت رفع این موضوع انجام ندادند. فرماندار و بخشدار منطقه می‌گویند نمی‌توانیم کاری را جهت راضی کردن اهالی روستاهای بالادست انجام دهیم و اهالی این ۴ روستا باید با آنها صحبت کنند و به توافق برسند.

وی بیان کرد: بخشدار می‌گوید وظیفه من فقط هماهنگی است و فرماندار نیز فقط قول می‌دهد، اگر مسئولان توانایی برخورد با این روستاهای مدعی سراب را ندارند حداقل درخواست می‌کنیم برای این ۴ روستای پایین دست اقدام به حفر چاه جهت تأمین آب آشامیدنی کنند.

وی گفت: چاه مخروبه ای در روستای ما وجود دارد که سال ۵۲ حفر شده است و سند این چاه به نام ۲۷ نفر بوده و در حال حاضر حصر وراثت شده و دارای ۵۰۰ ورثه است که مکان اقامت برخی از این ورثه‌ها نامعلوم است اما مسئولان مربوطه از ما می‌خواهند که رضایت کل ۵۰۰ ورثه را برای راه اندازی دوباره این چاه بگیریم.

اختلافات بین روستاهای بالادست و پایین دست موجب قطعی آب ۴ روستا

مدیر روابط عمومی اداره آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: متأسفانه اختلافات بین روستاهای بالادست و پایین دست موجب قطعی آب برای روستاهای پایین دست شده است.

علی مرادی اظهار کرد: نماینده مردم در مجلس و سمن‌ها به این قضیه ورود پیدا کردند، اما متأسفانه باز هم اهالی روستاهای بالادست لوله و تأسیسات انتقال آب را می‌شکنند و موجب ضرر رساندن به این شرکت می‌شوند.

گفتنی است، پس از گذشت حدود یک هفته از برگزاری این تجمع، با وجود پیگیری‌های مستمر هیچ گونه جواب قانع کننده‌ای از طرف مسئولان ذی‌ربط دریافت نشده است و خبرگزاری مهر برای به نتیجه رسیدن این موضوع تا حل کامل مشکلات پیگیری‌های رسانه‌ای را ادامه خواهد داد.

کد خبر 5018734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Khodadostii IR ۲۲:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
      3 0
      مشکل آب نداشتن دهستان چقانرگس از کم آبی نیست بلکه از سوء استفاده روستاهای بالا دست در مصارف کشاورزی و شکستن لوله است اگه مسؤلین جرایم سنگینی را به افراد سودجوتحمیل کنند جرآت شکستن لوله ها را ندارند و نه تنها دهستان چقانرگس بلکه روستاهای پایین دست هم که از مشکل کم آبی رنج می برند نیز حل خواهد شد
    • IR ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
      1 0
      آب مایع حیات است .. آب لوله روستایی را بخاطر چند متر زمین که یونجه و ذرت کاشت کرده اید را حدر ندهید و لوله انتقال آب را بی خودی نشکنید و باعث ضرر وزیان و کمبود آب نشوید
    • کاربر دلسوز IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
      1 0
      چرا باید در بخش خانگی مشکل کمبود آب داشته باشیم اگه بی آبی بود مشکل و جای بحث نبود ولی خوشبختانه و خدا را شکر آب هست فقط یک عده افراد فرصت طلب و سودجو باعث شکسته شدن لوله های آبرسانی میشوند و از آب برای مصارف کشاورزی استفاده میکنند و باعث کم آبی و حتی قحطی آب در فصل تابستان میشوند و هیچکس پاسخگونیس