پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۸

فرمانده سپاه قدس گیلان:

کم کاری هنر در حوزه نمایش مقاومت/ نیازمند نگاه جدی هنرمندان هستیم

کم کاری هنر در حوزه نمایش مقاومت/ نیازمند نگاه جدی هنرمندان هستیم

رشت- فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به کم کاری های صورت گرفته در حوزه هنر انقلابی و نمایش مقاومت، گفت: نیازمند نگاه جدی هنرمندان و فعالان حوزه هنر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد عبدالله پور شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در تالار مرکزی رشت ضمن تشکر از همه دستگاه‌هایی که در برگزاری این جشنواره تلاش کردند، اظهار کرد: متأسفانه در استفاده از ابزارهای هنری برای نمایش مقاومت کم کاری کرده‌ایم.

وی در ادامه با تعریف سرگذشت خانواده چهار شهید در ییلاقات ماسال که چهار نفر از اعضای این خانواده در زمان انقلاب در جلوی چشمان مادر خانواده توسط منافقین به شهادت رسیدند، افزود: این سرگذشت اندوه بار را نه کسی شنیده نه تاکنون کسی از این خانواده خبر دارد در این جاست که نقش هنر و هنرمندان بیش از گذشته خود را به رخ می‌کشد.

سردار عبدالله پور با اشاره به اینکه باید از هنرمندان سوال کرد که تاکنون کجا بوده و چه کاری در این زمینه انجام داده‌اند، گفت: از این موضوعات در طول تاریخ انقلاب و دفاع مقدس و حتی امروز بسیار زیاد است و جز با قدرت هنر و هنرمندان نمی‌توان آنها به نمایش گذاشت و ماندگار کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به کم کاری‌های که در این زمینه در سال‌های گذشته صورت گرفته متأسفانه بسیاری از این موضوعات به فراموشی سپرده شده است، تصریح کرد: جنگ ما بسیار مظلومیت دارد همه انتظار دارند سپاه در این زمینه نیز وارد عمل شود این تخصص ما نیست.

فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه باید از این گنجینه استفاده کنیم، افزود: هر کار جهادی مشکلاتی دارد کار جهادی باید حتماً برای خدا باشد و بیش از زمان عادی برای آن وقت گذشته شده و تلاش کنیم.

وی به برخی از مشکلات در حوزه هنر و هنرمندان نیز اشاره کرد و گفت: باید از این موانع عبور کرد و این ارزش‌ها را با عنصر هنر آمیخت و ماندگار کرد همه ما در این زمینه مسئولیت داریم.

سردار عبدالله پور با اشاره به اینکه نیازمند توجه جدی هنرمندان و قدرت هنر هستیم، اظهار کرد: در ۴۱ سال گذشته بارها شاهد بودیم که در هر کجا مقاومت کردیم موفقیت حاصل شد بنابراین باید در این زمینه کار زیادی انجام شود باید در راستای حفظ ارزش‌های الهی، انقلابی و اسلامی به ویژه حوزه مقاومت تلاش بیشتری انجام شود.

کد خبر 5032193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha