به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل میر غضنفری ظهر شنبه در جلسه تودیع و معارفه سرپرست اداره تعاون انزلی با اشاره به اینکه بهره گیری از بانوان در پستهای مدیریتی یکی از اهداف دولت بوده است، افزود: تواناییها و شاخصهای مدیریتی از طریق مردم و مسئولان مورد قضاوت و سنجش قرار خواهد گرفت.
وی اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی را از ادارات مهم و پویای شهرستان دانست و گفت: یکی از وظایف مدیریت جدید این اداره در شهرستان انزلی پیگیری مطالبات بخشی از مردم و از دیگر سو احقاق حق عدهای دیگر است.
فرماندار انزلی با بیان اینکه جابجایی مدیران اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: حضور بیش از اندازه یک مدیر در یک محل علاوه بر اینکه انگیزه را از آن مدیر گرفته، موجب میشود توانمندیهای او به صورت شایسته ای دیده نشود.
در پایان از زحمات «عبدالمجید جوانبخت» رئیس سابق اداره تعاون انزلی تشکر و «معصومه رمضانزاده» به عنوان سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بندرانزلی معرفی شد.
نظر شما