محمد دلیریان مدیر تیمهای ملی کشتی فرنگی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: کمیته فنی کشتی فرنگی امسال برخلاف سالهای گذشته حضور در انتخابی تیم ملی را برای تمامی مدعیان اجباری کرد تا حق و حقوقی از کسی ضایع نشود و در جهت رسیدن آنها به حقوق و حاصل زحماتشان رقابتهای انتخابی مرحله نهایی را دو حذفی برنامه ریزی کرد اما متاسفانه برخی از کشتی گیران بدون در نظرگیری شرایط خود و تیم ملی با یک باخت به پیکارها پشت کردند و حال باید تاوان این موضوع و تصمیم گیری عجولانه را بپردازند.
وی ادامه داد: کادر فنی و کمیته فنی به هیچ وجه با هیچ شخصی مشکل نداشته و ندارد و برگزاری دیدارهای انتخابی خود بر حسن نیت آنها صحه می گذارد چراکه تمامی ما بدنبال اجرای عدالت هستیم و درعین حال که سعی می کنیم تمامی زحمتکشان چه مربی و چه ورزشکار را به حق و حقوقشان برسانیم چاره ای نیست جز اینکه با بی نظمی نیز برخورد کنیم. تصمیم گرفته شده و محرومیت 7 کشتی گیر فرنگی کار نیز در همین راستا صورت گرفته و مطمئن باشید که این موضوع به صلاح کشتی و کشتی گیر خواهد بود.
دلیریان با اشاره به حذف باوفا درعین اینکه ناداوری درکشتی وی صورت گرفته بود تصریح کرد: در خصوص داوری هیچ اظهار نظری نمی کنم اما این را نیز در نظر بگیرید که باوفا در جام یادگار امام که انتخابی آسیایی بود حذف شد اما ما تمام انتقادات و صحبتها را به خاطر وی به جان خریدیم تا پیراهن تیم ملی را بدست آورد. اما وی در این مسابقات صحبتهای ما و درخواست مربیان را نادیده گرفت و باید این محرومیت برایش اعمال می شد چراکه به وی تاکید شد تا رقابتهای دو حذفی را پیگیری کند اما توجه نکرد. سایر کشتی گیران نیز چنین وضعیتی داشتند و به خوبی از عواقب این کار باخبر بودند، حال باید تبعات تصمیم خود را بپذیرند.
وی در پایان گفت: کشتی هیچ گاه به فرد متکی نبوده و نخواهد بود به همین دلیل نیز به افرادی اعتماد خواهیم کرد که در عین شایستگی و توانایی به نظم و انضباط نیز توجه داشته باشند. کشتی گیر بی انضباط جایی در تیم ملی ندارد حتی اگر به قیمت اعزام تیمی جوان و بی تجربه ختم شود.
نظر شما