پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱

شهردار تبریز:

بیش‌تر پروژه‌های امسال تبریز در مناطق کم‌برخوردار هستند

 بیش‌تر پروژه‌های امسال تبریز در مناطق کم‌برخوردار هستند

تبریز- شهردار تبریز گفت: امسال بیش‌تر پروژه‌های شهرداری تبریز در مناطق کم برخوردار شهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج شهین‌باهر در آئین کلنگ‌زنی پارک محله‌ای منطقه احمدآباد با قدردانی از اهتمام اعضای شورای اسلامی شهر تبریز به سبب توجه به مناطق کم برخوردار، اظهار داشت: شهروندان ساکن در این منطقه سال‌های متمادی در انتظار ایجاد چنین بوستان‌هایی هستند.

او افزود: این پارک به مساحت یک هکتار با امکاناتی مختلف برای بهره‌مندی ساکنان این منطقه احداث می‌شود و تلاش داریم تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ و در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره برداری رسیده و تحویل شهروندان دهیم.

شهین‌باهر ادامه داد: شورای پنجم و شهرداری تبریز با احداث چنین پارک‌هایی در مناطق کم برخوردار در تلاش است هنگام بحران‌های طبیعی نیز مکانی برای برای پناه گرفتن ساکنان فراهم شود.

شهردار تبریز یادآور شد: امسال بیشتر پروژه‌های عمرانی در مناطق کم برخوردار اجرا شده و تلاش ما برای ایجاد فضا و امکانات در این مناطق است تا برای کودکان نیز فضا و امکاناتی مهیا شود چرا که کودکان برای گذران اوقات فراغت و رشد نیاز به فضای سالم و تمیز دارند.

او از افتتاح ۴۰ پارک محله‌ای در این دوره مدیریت شهری خبر داد و افزود: بیشتر این بوستان‌ها در مناطق کم برخوردار شهری احداث شده و همچنین ۱۰ تا ۱۵ پارک دیگر نیز در حال احداث است که با افتتاح آنها برای فضای تفریحی و سبز تبریز و مواقع بحران قدم کوچکی برداشته خواهد شد.

شهین‌باهر بیان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر تبریز تا امروز از چنین اقداماتی حمایت شایسته ای داشته‌اند و امیدوارم حمایت خود را ادامه دهند تا بتوانیم در تبریز فضاهای مورد نیاز برای شهروندان را ایجاد کنیم.

کد خبر 5049063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha