۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۰۲

هیچ اقدامی برای راه اندازی مرکز تحقیقات پوست و چرم کشور نشده است

هیچ اقدامی برای راه اندازی مرکز تحقیقات پوست و چرم کشور نشده است

خبرگزاری مهر - گروه استان ها : رئیس بخش فرآوری تولیدات دامی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت : راه اندازی مجدد مرکز تحقیقات پوست و چرم در کشور ضروری است و نیاز به آن به شدت احساس می شود .

محمدرضا انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : از آنجا که آموزش و تحقیقات رکن اساسی در زمینه امور دامی به خصوص صنایع عقب افتاده ای نظیر چرم به شمار می رود ، وجود مراکز تحقیقاتی می تواند کمک قابل توجهی در راه توسعه کمی و کیفی این صنایع محسوب شود .

وی افزود : این مرکز می تواند با آموزش به کلیه کسانی که با چرم سر و کار دارند ، ضمن افزایش آمادگی برای حل مسائل مربوط به تولید ، امکان بررسی و مطالعه فرصت های مناسب جهت معرفی روش های جدید کار ، بهبود بازاریابی پوست و چرم و کالاهای چرمی ، تحقیق در زمینه خصوصیات پوست دام های ایرانی و تعیین بهترین روش دباغی این پوست ها تحت شرایط موجود در ایران را میسر می کند .

انصاری خاطر نشان کرد : عملیات احداث و راه اندازی مرکز تحقیقات پوست و چرم کشور ، سال ها پیش از انقلاب با همکاری سازمان خوار و بار جهانی در جنوب شهر تهران آغاز شد اما پس از انقلاب با آغاز تحریم از سوی دولت های مختلف ، این سازمان کمک های مشاوره ای خود را قطع و به سایر کشورها منتقل کرد .

این مسئول یادآور شد : بر همین اساس کار این مرکز بدون نتیجه باقی ماند و هنوز پس از گذشت سال ها ، هیچ اقدامی در زمینه راه اندازی مجدد آن صورت نگرفته است .

رئیس بخش فرآوری تولیدات دامی اعلام کرد : در صورت اعلام آمادگی دولت برای ساخت این مرکز ، نتایج به دست آمده موسسه علوم دامی در قالب طرح راهبردی به دولت ارائه می شود و قسمت های مختلف مطالعاتی و تحقیقاتی آن با استفاده از داشته های این موسسه حمایت می شود .

کد خبر 506808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha