۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی شناسایی شد

۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی شناسایی شد

بیرجند معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: ۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان‌جنوبی شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز مهدی‌زاده ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه‌های گروهی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۹ آزمایش جدید کرونا در خراسان جنوبی انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه از این تعداد نمونه ۲۲۳ بیمار مثبت جدید شناسایی شده است، بیان‌کرد: این تعداد شامل ۶۲ بیمار در بیمارستان بستری و ۱۶۱ مورد نیز نمونه‌گیری نیز سرپایی بوده است.

مهدی‌زاده ادامه‌داد: افراد مبتلا به کرونا در بیرجند ۱۱۴ نفر، فردوس ۲۵ نفر، قاین هفت نفر، طبس ۳۱ نفر، نهبندان ۱۰ نفر، درمیان ۱۴ نفر، سربیشه یک نفر، زیرکوه ۶ نفر، سرایان چهار نفر، بشرویه یک نفر، و خوسف ۱۰ نفر بوده است.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۴۹۴ بیمار با علائم حاد تنفسی و تعداد ۳۲۷ نفر مبتلا قطعی به کرونا در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که حال ۱۵ نفر از آنان وخیم بوده و ۴۹ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ مورد فوتی جدید ناشی از کرونا داشته‌ایم و به این ترتیب کل فوتی‌های استان به ۴۲۲ نفر رسیده است.

مهدی‌زاده یادآور شد: از فوتی‌های جدید هفت مورد مربوط به بیرجند، ۴ مورد قاین، سه مورد طبس، یک مورد فردوس، یک مورد زیرکوه، یک مورد سربیشه و یک مورد نیز مربوط به شهرستان سرایان بوده است.

کد مطلب 5069264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha