پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی خبر داد؛

وجود ۳ میلیون جلد کتاب در کتابخانه های آذربایجان شرقی

 وجود ۳ میلیون جلد کتاب در کتابخانه های آذربایجان شرقی

تبریز- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی از وجود سه میلیون جلد کتاب در کتابخانه های استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام خدایی عصر امروز پنج شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در تبریز گفت: فرهنگ سازی برای اهدای کتاب به کتابخانه ها انجام می‌شود و تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری با جذب خیران ۱۰۰ هزار جلد کتاب به مجموع کتاب‌های کتابخانه های استان اضافه کنیم.

وی با اشاره به اینکه جمعیت استان حدود چهار میلیون نفر است و باید برای هر نفر از مردم استان یک کتاب در کتابخانه ها داشته باشیم، گفت: تلاش می‌کنیم در همین راستا تعداد کتاب‌ها در کتابخانه های استان افزایش یافته و به چهار میلیون جلد برسد.

خدایی ادامه داد: از هفته کتاب سال گذشته تا هفته کتاب امسال بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب به کتابخانه های سطح استان از سوی مردم و خیران اهدا شد. بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب اهدایی در استان داریم.

خدایی با بیان اینکه ۱۱۵ کتابخانه عمومی در آذربایجان شرقی فعال است، افزود: هم اکنون ۱۸ کتابخانه روستایی نیز داریم که آخرین کتابخانه روستایی در در روستای شیرامین شهرستان آذرشهر در سال ۹۸ افتتاح شد.

وی گفت: زیربنای کل کتابخانه‌های استان در پایان سال گذشته، ۸۷ هزار و ۶۸۶ متر مربع در سطح استان است که برای هر ۱۰۰ نفر در سطح استان، دو متر و ۲۲ سانتی‌متر می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی ادامه داد: رشد و ارتقای فرهنگی یک جامعه بستگی به شاخص‌های دهگانه دارد و در بین آنها کتاب و مکتوبات اندیشه بشری از بیشترین ارزش و اعتبار برخوردار است.

وی سپس با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی در امر کتابداری و کتابخانه‌ای جزو ۵ استان برتر کشور است، افزود: کتابخانه و قرائت‌خانه‌ها از جمله مراکز تجمع هستند به علت شیوع کرونا از اسفند سال گذشته این مراکز با ظرفیت ۵۰ درصدی فعالیت می‌کردند.

خدایی با اشاره بر اینکه قدیمی ترین کتابخانه ایران کتابخانه تربیت تبریز است، گفت: کتابخانه مرکزی تبریز با متراژ ۱۴ هزار مترمربعی بزرگترین کتابخانه ایران است.

کد خبر 5070096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha