به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمیتبار ظهر شنبه در جلسه ستاد استانی کرونا اظهار کرد: بهتر اینکه در کنار داروهای شیمیایی مرسوم از طب سنتی و گیاهان دارویی یا دمنوش های مرسوم مانند آویشن و آب انجیر برای تقویت بنیه بیماران استفاده شود.
وی افزود: جایگاه طب سنتی در استان ایلام برای درمان بیماران مغفول مانده در حالی که دانشگاه علوم پزشکی میتواند یک مرکز درمانی را زیر نظر متخصصان به صورت پایلوت برای درمان و تحقیق با طب سنتی اختصاص دهد.
حجت الاسلام کریمی تبار یادآور شد: باتوجه به فشار کاری مضاعفی که پرسنل و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی به علت شیوع بیماری کرونا و تشدید آن در هفتههای اخیر متحمل شدهاند، افراد متعددی آشنا به طبابت و پرستاری به صورت خودجوش و داوطلبانه آماده همکاری با دانشگاه علوم پزشکی هستند تا این دانشگاه در بخشهای مختلف مورد نیاز از این افراد بکارگیری کند.
وی در مورد طرح محدودیت فعالیت مشاغل و تعطیلی صنوف نیز بیان کرد: باید این تعطیلی شامل همه مشاغل دسته بندی شده باشد در حالی که مشاهده میشود صنوف هسته مرکزی شهر و پاساژها بسته هستند اما مشاغل مشابه آنها در مغازههای شخصی کمامان فعالیت دارند و نیز باید مصوبهها توسط نیروی انتظامی و دستگاههای ذیربط ضمانت اجرایی محکم داشته باشند.
وی تاکید کرد: نکته مهم دیگر اینکه بیشتر صاحبان و فعالان صنوف تعطیل شده از قشر ضعیف و کم درآمد جامعه هستند که به علت محدودیتهای اعمال شده با مشکلات مالی مواجه هستند که باید از طریق ستاد مبارزه با کرونا و پویش کمک مومنانه این افراد شناسایی و حمایت شوند.
نظر شما