۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۹:۰۶

طرح میثاق در ‪ ۷۵‬پایگاه مقاومت بسیج ‌استان زنجان اجرا می شود

طرح میثاق در ‪ ۷۵‬پایگاه مقاومت بسیج ‌استان زنجان اجرا می شود

زنجان - خبرگزاری مهر : فرمانده‌ بسیج سپاه منطقه‌ زنجان گفت : طرح میثاق در ‪ ۷۵‬پایگاه مقاومت بسیج ‌استان زنجان با هدف غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در قالب برنامه‌های مختلف فرهنگی ، آموزشی، تفریحی و زیارتی اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید مهدی موسوی بعد از  ظهر امروز در مراسم افتتاح طرح میثاق در محل کانون بسیچ جوانان زنجان افزود : امسال بیش ‌از ‪ ۱۵‬هزار نفر در ‪ ۴۱‬پایگاه مختص برادران و ‪ ۳۴‬پایگاه مخصوص خواهران جذب برنامه‌های متنوع طرح میثاق درسطح  استان زنجان خواهند شد.

وی با تاکید براین مطلب که ملت مسلمان و جوانان متعهد ایران ثابت کرده‌اند که دین در تمام سطوح زندگی آنان رسوخ کرده و با روح و روان آنان عجین شده است متذکرشد : اجرای طرح میثاق موجب تجدید قوای جوانان ، تقویت باور درونی ، کاهش افسردگی و فشارهای روحی و روانی این قشر و رشد مهارت‌های فکری و اجتماعی آنان شده است.

سرهنگ موسوی با اشاره به این نکته که امروز دنیای غرب در صحنه جنگ فرهنگی تلاشهای گسترده ای برعلیه ایران صورت داده است اظهارداشت : اگر جوانان این کشور به‌دنبال باورها و اعتقادات راسخ خود باشند ، پذیرای دشمنان و برنامه‌های آنها نخواهند شد.

وی تاکید کرد : هم‌اکنون شاهد اعتقادات پاک و باورهای جوانان کشور در صحنه‌های مختلف هستیم و تلاش دشمنان و توطئه‌های آنها جهت سست کردن ایمان و تضعیف باورهای جوانان، بی‌ثمر خواهد ماند.

فرمانده‌ بسیج سپاه منطقه‌ زنجان با عنوان این مطلب که ‪ ۲۴‬دستگاه اجرایی متولی امور جوانان در کشور هستند تاکید کرد : امکانات و ظرفیت‌های موجود کشور باید صرف امور جوانان شود تا این قشر برای دفاع از کیان و ارزش‌های مقدس جمهوری اسلامی آماده باشند.

موسوی یادآورشد : اوقات فراغت بستری مناسب جهت هدایت و آموزش جوانان و نوجوانان است و به همین خاطر باید کلیه ظرفیت های موجود جامعه در این مسیر به کار گرفته شوند.

وی توجه به خواسته ها و مطالبات جوانان در زمینه اوقات فراغت را عامل مهم در موفقیت آمیز بودن برنا مه های طراحی شده عنوان وتاکید کرد :جامعه باید به امر اوقات فراغت جوانان نگاه عمیق وکارشناسانه داشته باشد.

کد خبر 507152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha