نماینده پارلمان عراق اعلام کرد؛

پشت پرده حملات تروریستی اخیر در استان های غربی عراق

پشت پرده حملات تروریستی اخیر در استان های غربی عراق

یک نماینده عراقی از اهداف حملات تروریستی اخیر در برخی استان های غربی این کشور پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «محمد کریم» نماینده ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد که حملات تروریستی اخیر در تعدادی از استان‌های غربی این کشور با هدف باقی نگه داشتن نظامیان خارجی در عراق صورت گرفته است.

وی افزود: برخی عناصر، به دنبال بهانه تراشی برای باقی نگه داشتن نظامیان آمریکایی و خارجی در عراق هستند.

محمد کریم بیان کرد: ما شاهد برخی برنامه ریزی های سیاسی برای ناکام گذاشتن تلاش‌های اطلاعاتی در برخی استان‌های عراق هستیم.

وی ادامه داد: باید برای بهبود اوضاع امنیتی و بستن مسیر در برابر باقی ماندن نظامیان خارجی و گرفتن هرگونه بهانه از آنها تلاش کنیم.

پیش از این، علی الوائلی کارشناس امنیتی عراق اعلام کرده بود که حملات تروریستی در برخی مناطق آزاد شده عراق با هدف بازگرداندن تروریست‌ها به این مناطق با حمایت آمریکا صورت می‌گیرد.

کد خبر 5078246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha