پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمان:

۲۳ هزار فرصت شغلی در کرمان ایجاد شد

۲۳ هزار فرصت شغلی در کرمان ایجاد شد

کرمان - معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: برای امسال ایجاد ۴۲ هزار فرصت شغلی در کرمان هدف گذاری شده که تا ماه گذشته ۲۳ هزار شغل در استان ایجاد شده است.

مهرداد محمدی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر عمده هدف گذاری در سند برنامه ششم برای امسال را در زمینه سرمایه گذاری و اشتغال دانست و اظهار کرد: مدیریت ارشد استان، سازمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان و سایر نهادهای مربوطه هدف گذاری کرده اند که برای دستیابی به رشد اقتصادی ۴ درصدی باید ۴۲ هزار فرصت شغلی طی سال ۹۹ ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه این میزان اشتغالزایی باید از طریق سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد تومانی محقق شود، افزود: حدود ۷۶۹ میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی برای امسال پیش بینی شده است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان یادآور شد: در نظر گرفتن رشد اقتصادی ۴ درصد مبنای علمی دارد چرا که متوسط نرخ رشد استان کرمان در ۱۰ سال گذشته حدود ۳.۹ درصد بوده است.

محمدی سلیمانی با اشاره به اینکه در این راستا ابتدای سال ۵۹۲ پروژه هدف گذاری شد، گفت: این پروژه‌ها از دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و معین‌های توسعه اخذ شدند.

وی با اشاره به اینکه در واقع این پروژه‌ها، پروژه‌های پیشران توسعه استان کرمان به شمار می آیند، افزود: وظیفه اصلی دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی رصد این پروژه هاست و با اجرای این پروژه‌ها بیش از ۱۲ هزار میلیارد سرمایه گذاری در استان اتفاق می‌افتد که جزئی از ۲۵ هزار میلراد تومان سرمایه گذاری مدنظرمان است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان هدف اصلی استان در حوزه اقتصاد مقاومتی را تحقق این ۵۹۲ پروژه گفته شده دانست و افزود: از این تعداد ۲۴ پروژه عنوان جهش تولید را دارند و دولت هم برای یکسری امتیازات ویژه در قالب کمک‌های فنی و اعتباری در نظر گرفته است.

وی بیان کرد: طبق آخرین آمار از این ۴۲ هزار فرصت شغلی هدف گذاری شده حدود ۲۳ هزار شغل تا پایان ماه گذشته در استان ایجاد شده است و در تلاشیم که تا پایان سال به آمار مدنظر برسیم.

کد خبر 5095574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha