پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری:

رونق ساخت و ساز در چهارمحال وبختیاری زمینه سازکاهش نرخ بیکاری است

رونق ساخت و ساز در چهارمحال وبختیاری زمینه سازکاهش نرخ بیکاری است

شهرکرد- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: رونق ساخت و ساز در چهارمحال و بختیاری زمینه ساز کاهش نرخ بیکاری است.

علی شهریار پور در گفت و گو با خبرنگا ر مهر با اشاره به اینکه رونق ساخت و ساز در چهارمحال و بختیاری زمینه ساز کاهش نرخ بیکاری است، اظهار داشت: این بخش اشتغال قابل توجهی را در استان به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: هر ساله با شروع فصل سرما ساخت و ساز در استان کاهش می‌یابد که این امر نقش مهمی در کاهش اشتغال در استان دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تمهیدات لازم برای رونق ساخت و ساز در استان موجب افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری می‌شود.

وی عنوان کرد: هم اکنون نرخ بیکاری در استان طی فصل پاییز کاهش ۴.۲ درصدی داشته است.

وی تاکید کرد: نرخ بیکاری در فصل پاییز سال گذشته ۱۶.۱ درصد بوده است که در فصل پاییز امسال به ۱۱.۹ درصد رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بهره گیری از ظرفیت سرمایه گذاران در استان ضروری است.

وی ادامه داد: جذب سرمایه گذاران در استان موجب افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بهره گیری از ظرفیت‌های بخش کشاورزی و صنعت برای افزایش اشتغال در استان ضروری است و این مهم باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

کد خبر 5123345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha