پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز:

راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت رژه خودرویی و موتوری برگزار می‌شود

راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت رژه خودرویی و موتوری برگزار می‌شود

کرج - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال به صورت رژه خودرویی و موتوری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین روحی‌یزدی بعد از ظهر یکشنبه در نشست کمیته ایثارگران دهه فجر که در بنیاد شهید و ایثارگران استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: امسال مراسم ایام‌الله دهه فجر به لحاظ شرایط خاصی که در کشور به دلیل بیماری کرونا حاکم است قدری متفاوت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این امر ما را ملزم می‌کند برنامه‌ها متناسب با شرایط و رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شود، تصریح کرد: ممکن است شکل و ظاهر برنامه‌ها تغییر کند اما امسال اصل مراسم و برنامه‌های دهه فجر تعطیل‌بردار نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز بیان کرد: از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهار پیشنهاد مطرح شد و در ستاد ملی مبارزه با کرونا مراسم رژه خودرویی و موتوری در روز ۲۲ بهمن به تصویب رسید.

راهپیمایی ۲۲ بهمن در تمامی شهرستان‌های البرز برگزار می‌شود

وی خاطرنشان کرد: مراسم چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صراحتاً در تمامی شهرستان‌ها برگزار می‌شود و تنها شهرهای مرکز استان ملاک و مد نظر نیستند.

روحی‌یزدی با بیان اینکه به دنبال این مصوبه و موافقت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فضل خدا راهپیمایی ۲۲ بهمن در قالب خودرویی برگزار می‌شود و این پیشنهاد به تأیید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده است، گفت: تمام دستگاه‌ها، نهادها و ارگان‌ها برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر را به شورای هماهنگی اعلام بفرمایند تا این امر احصا شود.

وی با بیان اینکه امسال در مبادی پنج‌گانه میدان آزادگان، فلکه اول رجایی شهر، سه‌راه میان جاده، بلوار علامه جعفری و میدان شهدا خودروها با پرچم و پوستر تزئین می‌شوند و در مسیر قرار می‌گیرند، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و محدودیت‌های تردد به این صورت است که از سه نقطه فقط خودروهایی می‌توانند، ادامه مسیر داشته باشند که قصد ورود به برنامه رژه خودرویی را داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز تصریح کرد: نقاط سه‌گانه از تالار شهیدان نژاد فلاح به سمت میدان سپاه، میدان والفجر جنوب کرج و از سه‌راه رجایی شهر که نقطه سوم محسوب می‌شود محدودیت وجود دارد و خودروهایی که پوستر و پرچم نداشته باشند، نمی‌توانند به این محدوده وارد شوند.

وی با اشاره به اینکه امسال جایگاه اصلی مراسم ۲۲ بهمن کنار سالن پارک تنیس جانمایی می‌شود، گفت: تعداد محدودی از مسئولین حضور دارند اما مردم از داخل خودروها سخنرانی این مراسم را گوش می‌دهند.

روحی‌یزدی خاطرنشان کرد: هر سال در مسیر راهپیمایی به ویژه در بلوار جمهوری اسلامی تصاویر شهدا نصب می‌شد، امسال علاوه بر تصاویر شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم تصاویر شهدای سلامت نیز زینت‌بخش این مراسم خواهد بود.

وی ادامه داد: سخنران این مراسم کشوری است، چراکه حضور سخنران کشوری به‌ویژه در استان البرز می‌تواند برکات و پیامدهای خوبی داشته باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز بیان کرد: روز ۱۲ بهمن رژه موتورسواران را شاهد خواهیم بود که از انتهای بلوار خوارزمی نزدیک پیست موتورسواران حرکت و به سمت میدان توحید و امامزاده حسن (ع) این مراسم خاتمه پیدا می‌کند.

وی با اشاره به آئین عطرافشانی و زیارت قبور مطهر شهدا در روز پنجشنبه، تصریح کرد: امسال به صورت ویژه و گسترده‌تر برنامه تجلیل از شهدای انقلاب برگزار خواهد شد که در برنامه‌های بنیاد شهید هم گنجانده شده است، چراکه این امر سابقه و قدمت تاریخی کرج را می‌رساند.

روحی یزدی گفت: در سال ۵۷ لشکر زرهی در محدوده بین ماهدشت و محمدشهر کرج حضور داشتند و قصد داشتند به سمت تهران حرکت کنند، اما عده‌ای از مردم مانع ایجاد کردند تا آنها نتوانند به مأموریت خود برسند و تعدادی را به شهادت رساندند.

نصب المان شهدا در محدوده بین ماهدشت و محمدشهر

وی ادامه داد: به همین منظور در روز ۲۱ بهمن در این منطقه المان و یادبود این شهدای والامقام در این محل نصب و مراسمی با حضور بنیاد شهید و سایر نهادها برگزار می‌شود چراکه این امر به عنوان اسناد تاریخی و جغرافیایی این منطقه تلقی می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز با بیان اینکه چهل و دومین سالگرد انقلاب باید هر سال باشکوه‌تر برگزار شود، خاطرنشان کرد: متأسفانه این امر با اهتمام کمتر مسئولین مواجه شده است. سبقه انقلابی‌گری رنگ باخته است و برای بسیاری از برنامه‌ها که نمی‌تواند پایه‌های کاروان انقلاب را تقویت کند هزینه‌های هنگفتی صورت می‌گیرد اما نسبت به برنامه‌های انقلاب این حرکت کمرنگ و به جرأت می‌گویم اگر انقلاب اسلامی نبود، هیچ‌کدام نبودیم.

وی با بیان اینکه این ودیعه باید به نسل آینده و فعلی منتقل کنیم، متذکر شد: خنثی کردن هجمه‌های عظیم که در فضای مجازی صورت می‌گیرد، مستلزم این است که جلسات تبیینی و تحلیلی بیشتری در این خصوص برگزار شود.

کد خبر 5129873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha