۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۱۶

مدیر کمیته امداد رودسر خبر داد؛

پرداخت ۷.۴ میلیارد تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان رودسری

پرداخت ۷.۴ میلیارد تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان رودسری

رودسر- مدیرکل کمیته امداد رودسر گفت: امسال هفت میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی و خودکفایی به مددجویان رودسری پرداخت شده است.

علیرضا سبک سیر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افتتاح و بهره برداری از شش طرح اشتغالزایی مددجویی دهه فجر در رودسر، اظهار کرد: بیش از ۳۹۵ میلیون تومان برای این پروژه‌ها هزینه شده است.

سبک سیر افزود: این طرح‌ها شامل پرورش گل و گیاه در قاسم آباد سفلی، افتتاح آشپزخانه مرکزی در سرولات، تولید نان سنتی تمیجان، افتتاح نانوایی در سورچان محله، افتتاح فروشگاه خدماتی در کلاچای است.

وی بیان کرد: این پروژه‌ها از محل منابع تسهیلات اشتغالی که در اختیار کمیته امداد قرار گرفته است تأمین اعتبار شده است.

مدیر کمیته امداد رودسر در ادامه با بیان اینکه امسال هفت میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات از منابع تبصره ۱۶ به مددجویان رودسری پیش بینی شده بود، ادامه داد ۱۰۰ درصد این اعتبارات جذب و به مددجویان تحت پوشش جهت اشتغال و خود کفایی پرداخت شد.

کد خبر 5136026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha