پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

۸۵ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های گیلان بستری شدند

۸۵ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های گیلان بستری شدند

رشت- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه عادی انگاری در زمینه کرونا بسیار خطرناک است، گفت: ۸۵ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های گیلان بستری شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، آبتین حیدرزاده عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان گیلان، اظهار کرد: وضعیت گیلان همچنان شکننده است و نیازمند هوشیاری و رعایت شهروندان هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مجموع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان گیلان ۴۴۵ نفر است، افزود: در مقایسه با آمار دو هفته اخیر شاهد کاهش ۱۴ درصدی در بیماران بستری هستیم اما این به معنا پایان کرونا نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان عادی انگاری نسبت به کرونا را خطرناک دانست و ادامه داد: شهروندان نباید تصور کنند که کرونا به پایان رسیده قطعاً عادی انگاری و عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی می‌تواند زمینه را برای افزایش انتقال این ویروس خطرناک فراهم کند.

وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۸۵ بیمار جدید کرونایی شناسایی و بستری شده اند، افزود: رعایت دستور العمل ها و شیوه نامه‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشوی مداوم دست‌ها باید از سوی شهروندان به صورت جدی رعایت شود.

حیدرزاده با تأکید بر اینکه برگزاری دورهمی های خانوادگی و دوستانه، مراسم عزا و عروسی از دیگر اماکنی هستند که زمینه را برای افزایش انتقال و شیوع ویروس فراهم می‌کنند، از شهروندان گیلانی خواست از حضور در دورهمی ها و مهمانی و مراسم جدا خودداری کنند.

کد خبر 5138599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha