پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴

رئیس سازمان برنامه و بودجه خبرداد؛

تدوین هفت برنامه اشتغال‌زایی برای شهرهای ایران

تدوین هفت برنامه اشتغال‌زایی برای شهرهای ایران

سنندج- رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت برای ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها در شهرها اقدام به تدوین هفت برنامه کرده که مبحث بازآفرینی شهری یکی از این برنامه‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت صبح امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی مجموعه هفت باغ سنندج اظهار کرد: این مجموعه با سیاست‌های کلی و برنامه‌های دولت هماهنگی و همپوشانی لازم را دارد و می‌تواند در کنار ارتقای مباحث فرهنگی و بازآفرینی شهری، اشتغال‌زایی را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: با فراهم کردن زیرساخت‌های شهری علاوه بر کاهش دغدغه‌های شهروندان زمینه برای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری هم فراهم می‌شود لذا در این راستا برنامه‌های تعریف شده دولت برای هر استان چند بعدی است و در کنار دیگر اهداف مبحث اشتغال نیز دنبال می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: دولت برای هر شهر، هفت طرح را پیگیری می‌کند که بازآفرینی شهری از جمله این طرح‌هاست و از شهرهایی که چنین طرح‌هایی را دارند انتظار ارائه طرح عملیاتی داریم چرا که اعتبار لازم در صورت ارائه برنامه مشخص و تدوین شده تخصیص داده می‌شود.

نوبخت افزود: در چند سال گذشته تبصره ۱۸ را در قالب لایحه بودجه ارائه کرده‌ایم که تبصره ویژه ای است و با کمک گرفتن از تبصره ۱۴ منابعی برای اشتغال اختصاص یافته است.

وی از پروژه ایجاد هفت باغ در سنندج به عنوان ایده‌ای مناسب یاد کرد و از مجریان این طرح خواست که طراحی و برآوردهای لازم را انجام دهند تا در زمره طرح‌های مورد حمایت این سازمان قرار گیرد.

طرح پیشنهادی مجموعه هفت‌باغ، ۳۴ هکتار وسعت دارد و انبار قدیمی غله سنندج، قبرستان تاریخی تایله این شهر و چند ساختمان قدیمی ادارات در خیابان اکباتان و بلوار ارشاد این شهر را در بر خواهد گرفت.

کد خبر 5138837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۶
      0 0
      رشد و توسعه حمل و نقل عمومی شهرها منجر به رفاه شهروندان میشود و هم اشتغال زا میباشد، همچنین بازیافت و مدیریت پسماندها، توسعه کسب و کارهای خانگی، دورکاری، انبارداری مدرن و صنعتی مقیاس بزرگ، احداث فروشگاههای بزرگ زنجیره ای، مراکز رفاهی و ورزشی و تولید برق از منابع تجدید پذیر در اشتغال شهرها راه گشاست