پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۳۵

بازرسان آژانس به طور دائم در تاسیسات هسته ای کره شمالی مستقر می شوند

بازرسان آژانس به طور دائم در تاسیسات هسته ای کره شمالی مستقر می شوند

آژانس بین المللی انرژی اتمی هفته آینده بازرسان خود را برای نظارت بر تعطیلی تاسیسات هسته ای کره شمالی اعزام و پس از تعطیلی دو بازرس را به طور دائم در آنجا مستقر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، یک منبع دیپلماتیک که نامش فاش نشده با اعلام این خبر گفت :  تیمی متشکل از 8 بازرس روز 23 یا 26 تیر به کره شمالی خواهند رفت تا بر تعطیلی تاسیسات هسته ای "یونگ بیون" نظارت کنند.

این دیپلمات افزود 6 نفر از بازرسان پس از تعطیلی و مهر و موم تاسیسات بازمی گردند اما 2 نفر از آنان به طوردائم در آنجا برای نظارت مستقر خواهند شد.

طبق توافقنامه فوریه گذشته،کره شمالی در چارچوب مذاکرات شش جانبه پذیرفت در ازای دریافت 50 هزار تن نفت، تاسیسات  یونگ بیون و در ازای دریافت 950 هزار تن دیگر، تمام تاسیسات هسته ای خود را برچیند. کره شمالی اعلام کرده عملیات تعطیلی را حتی پیش ازدریافت تمام 50 هزار تن نفت آغاز می کند. نخستین محموله نفت پنجشنبه آینده از کره جنوبی برای کره شمالی فرستاده خواهد شد.

شورای حکام آژانس فردا(دوشنبه) 3/5 میلیون دلار بودجه برای نظارت بر تعطیلی نیروگاه یونگ بیون تصویب خواهد کرد. آژانس از کشورهای حاضر در گروه شش جانبه شامل آمریکا، ژاپن، کره جنوبی، چین و روسیه خواسته است تا این بودجه را تامین کنند.

کد خبر 514126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha