پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۵۲

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس در گفتگو با مهر:

عملکرد اتاق بازرگانی کرمانشاه به تجار آسیب‌زده است

عملکرد اتاق بازرگانی کرمانشاه به تجار آسیب‌زده است

کرمانشاه - نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد اتاق بازرگانی کرمانشاه به تجار کرمانشاهی آسیب زده است.

شهریار حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صدها نفر در منطقه اورامانات و قصرشیرین پیله‌ور و تاجر داشتیم که اگر اتاق بازرگانی کرمانشاه واقعاً مفید و مؤثر عمل می‌کرد قاعدتاً باید پیله‌ور را به تجارت و تاجر را به تجارت بین‌المللی هدایت می‌کردیم ولی برعکس آن اتفاق افتاده است.

حیدری با بیان اینکه تجار بین‌المللی ما به دلیل کم کاری و ضعف ساختاری اتاق بازرگانی کرمانشاه و عدم توانمندی و نبود خلاقیت این اتاق به تاجر، تاجر به پیله‌ور و پیله‌ور به کارگر و بیکار تقلیل داده شده‌اند، گفت: روال و کارکرد اتاق بازرگانی کرمانشاه موجب آسیب به تاجران شده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی هر دوره نزدیک به انتخابات این اتاق تعدادی کارت تجار و پیله‌وران را انباشت می‌کند، گفت: با همان تعداد کارت رأی می‌آورند وگرنه رأی تاجران را ندارند.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر اتاق بازرگانی کرمانشاه وجاهتی در بین تاجران دارد خود را در معرض نقد قرار بدهد و برای این کار در مکانی مشخص تاجران را دعوت کند تا نقدهای خود را به عملکرد اتاق بازرگانی بیان کنند و اگر اتاق بازرگانی عملکردی شفاف و مثبت دارد، خود را در معرض نقد قرار بدهد.

اطلاعات تجاری کشورهای همسایه در اختیار تاجران قرار نمی‌گیرد

حیدری دلیل این مشکلات را این دانست که اطلاعات تجاری و اقتصادی کشورهای همسایه، به‌ویژه عراق آزادانه در اختیار تاجران قرار نمی‌گیرد.

وی تاکید کرد: تجار و پیله‌وران عراقی باید با تجار و پیله‌وران ایرانی از طریق اتاق بازرگانی لینک شوند که تاکنون این اتفاق به‌خوبی نیافتاده است ولی همه ظرفیت‌ها به سمت اتاق بازرگانی هدایت شده و از رانت اطلاعاتی استفاده کرده‌اند و به این ترتیب تجار آسیب دیده و هیچ بهره‌ای از اتاق بازرگانی نبرده‌اند.

نماینده مردم قصرشیرین سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در خانه ملت گفت: این دوره پایان این تفکر حاکم بر اتاق بازرگانی کرمانشاه است و ما شاهد هستیم در استان‌های توسعه یافته اتاق بازرگانی از اقتصاددانان تشکیل شده و این در حالی است که در کرمانشاه چنین نیست و در اتاق بازرگانی تسلطی بر علم اقتصاد وجود ندارند و استان کرمانشاه هیچ خیری از اتاق بازرگانی ندیده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سال‌های اخیر بدترین شرایط حاکم بر اتاق بازرگانی سپری می‌شود، گفت: با کمال تأسف ظرفیت‌های خوب مرز مورد توجه اتاق بازرگانی قرار نگرفته است و رویه‌ها وقتی اصلاح می‌شود که تجار فعال باشند و این در حالی است که از ۱۴ رویه گمرکی در اغلب مرزهای استان به‌دلیل ضعف حاکم بر اتاق بازرگانی غیر از چند مورد، سایر رویه‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه مردم مرزنشین استان کرمانشاه از ظرفیت‌های تجاری موجود در مرز بهره نبرده‌اند، متذکر شد: با جدیت به فکر اصلاح امور از طریق ابزار نظارتی و قانونی خواهم بود که منجر به آبادانی و رونق اقتصادی می‌شود و نتیجه را در این مورد اطلاع‌رسانی خواهم کرد.

کد خبر 5144636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
      0 0
      دقیقا . استان کرمانشاه با وجود داشتن پتانسل منحصر بفرد در تجارت خارجی ولیکن از این ظریفت تجاری تاکنون بنحو مطلوبی استفاده نشده حتی با وجود زیر ساختهای مناسبی نظیر مرز های متعدد رسمی . فرودگاه بین المللی . راه اهن . بزرگراه . ...‌‌