پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۰۴

معاون فرهنگی اوقاف مازندران:

واقفان در وقف های جدید به اعیاد مذهبی توجه داشته باشند

 واقفان در وقف های جدید به اعیاد مذهبی توجه داشته باشند

ساری- معاون فرهنگی واجتماعی اوقاف مازندران از واقفان خیراندیش خواست تا در ایجاد وقف های جدید ضمن توجه به نیازهای روز جامعه به اعیاد ومناسبت های مذهبی توجه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود قربانی صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه هرسال با آغاز ماه رجب برنامه‌های فرهنگی در امامزادگان مازندران تدارک دیده می‌شد، گفت: امسال به دلیل شرایط و محدودیت‌های کرونایی اجرای ویژه برنامه‌های ماه مبارک رجب محدودتر شده و در بستر شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هرسال با آغاز ماه رجب برنامه‌های فرهنگی در امامزادگان مازندران تدارک دیده می‌شد، افزود: امسال به دلیل شرایط و محدودیت‌های کرونایی اجرای ویژه برنامه‌های ماه مبارک رجب محدودتر شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران تصریح کرد: امسال در ماه رجب برنامه‌های حضوری و تجمعی جهت حفظ سلامتی مردم حذف و سایر فعالیت‌ها به بستر شبکه‌های اجتماعی منتقل شده که با همکاری هیأت‌های مذهبی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

قربانی با بیان اینکه خیران و واقفان خیراندیش در هر امری که در جامعه اتفاق افتاده و وقف می‌توانسته پشتیبان آن باشد، وارد شده‌اند و از آنها قدردانی می‌کنیم، ادامه داد: موقوفات برای اعیاد ائمه معصومین در استان بسیار اندک است و از واقفان خیراندیش تقاضا می‌شود در ایجاد وقف‌های جدید ضمن توجه به نیازهای روز جامعه به اعیاد ائمه و مناسبت‌های مذهبی توجه داشته باشند.

کد خبر 5146358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha