۲۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۴۴

رهبران کاتولیک امریکای لاتین آینده کلیسا را بررسی می‌کنند

رهبران ارشد کلیسای کاتولیک در امریکای لاتین برای نخستین بار دیروز در کوبا گردهم جمع شدند تا آینده دین خود را در پرتو جهانی‌شدن درمقابله با پشت پرده جامعه بسته کمونیستی بررسی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، کنفرانس اسقفهای لاتین این گردهمایی را به منظور انتخاب رئیس جدید این کنفرانس و دیدار با مقامات کوبائی تشیکل داد، اگرچه طرح خاصی برای دیدار آنها با فیدل کاسترو اعلام نشده است.

رهبر 80 ساله کوبا از زمان انجام عمل جرایی یک سال قبل خود قدرت را به دولت موقفی سپرده است که توسط برادر کوچکترش اداره می شود.

کاردینال فرانسیسکو خاور ارازوزیر رئیس کنونی این کنفرانس در گردهمایی دیروز پرسشهایی را درباره ویژگی ارتباط هاوانا و کلیسای کاتولیک مطرح کرد و نسبت به رابطه میان دولتها و کلیساهای مختلف سراسر جهان در جهان معاصر ابراز مسرت نمود.

درحالی که اکثر جمعیت کشور کوبا را کاتولیکهای تشکیل داده اند، اما این کشور سالها به طور رسمی خود را سکولار می‌دانست تا زمانی که روابط میان دولت کوبا و کلیسای کاتولیک در دهه 1990 گرم شد.

کارلوس آگویار نایب رئیس اول کنفرانس اسقفهای لاتین گفت: رهبران سیاسی زمانی که کلیسا نیاز به تمرکز بر انرژی به منظور تحقق اهداف خود دارد به نوعی رو به روی کلیسا قرار می‌گیرند. جهانی‌شدن از نظر فرهنگی رسالت دین را دوباره تعریف می کند.

این همایش چهار روزه با حضور 68 کاردینال، اسقف و رهبر دینی از سراسر آمریکای لاتین و کارائیب و همچنین مدعوین ویژه از ایالات متحده برگزار می‌شود.

کوبا پیش از این از مناطق سراسقفی آمریکا به شمار می رفت، اما در اوایل دهه 1990، تمام روابط خود را با ملحدان قطع کرد و قانون اساسی خود را تشکیل داد و به پیروان تمام ادیان اجازه داد به حزب کمونیست ملحق شوند. ژان پل دوم نخستین پاپی بود که در سال 1998 به این جزیره سفر کرد.

کد خبر 516164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha