پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی:

پیش بینی وزش باد شدید در خراسان جنوبی/ هوا سرد می شود

پیش بینی وزش باد شدید در خراسان جنوبی/ هوا سرد می شود

بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از پیش بینی وزش باد شدید و گرد و خاک در استان خبر داد و گفت: برای مناطق کوهستانی سرما و یخبندان شبانه پیش بینی می شود.

علیرضا خندان رو در گفت و گو با مهر با اشاره به بارندگی های ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: در این مدت میزان بارش ها در ماهمیران ۹ میلیمتر، دیهوک هشت میلیمتر، تپه تاق هفت میلیمتر و درمیان، بیرجند و سربیشه سه میلیمتر بوده است.

وی بیان کرد: برای امروز، شنبه، در نیمه جنوبی خراسان جنوبی گاهی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود.

خندان رو از بارش پراکنده باران در شمال شرق استان تا ظهر امروز خبر داد و گفت: همچنین روند دما تا فردا کاهشی خواهد بود.

بنا به گفته مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی، سرما و یخبندان شبانه برای نقاط سردسیر و کوهستانی مانند درمیان، سربیشه، قاین و بیرجند استان دور از انتظار نیست.

وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهرستان های درمیان، فردوس، خوسف و سربیشه با هشت درجه سانتی گراد سردترین و دهسلم نهبندان با ۳۳ درجه سانتی گراد گرم ترین مناطق بوده اند.

خندان رو ادامه داد: همچنین حداقل دمای در مرکز استان هشت درجه و حداکثر ۱۷ درجه سلسیوس بوده است.

کد خبر 5162741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha