پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷

مدیر کل تعزیرات حکومتی لرستان:

اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز/ با متخلفان برخورد جدی می‌شود

اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز/ با متخلفان برخورد جدی می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز از ۱۵ اسفندماه سال جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید القاصی مهر امروز شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها از آغاز اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز از ۱۵ اسفندماه سال جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده خبر داد.

وی با بیان اینکه در ایام پایانی سال هستیم تعزیرات حکومتی اکیپ‌های مشترکی با دیگر دستگاه‌های نظارتی در قالب گشت‌های سیار در دو نوبت صبح و عصر در مرکز استان و دیگر شهرستان‌های تابعه به صورت فعال دارد گفت: با توجه به شرایط کرونایی تشدید این گشت‌ها و نظارت‌ها بر کالاها و اقلام اساسی مورد نیاز مردم از جمله آجیل، مواد پروتئینی، پوشاک و… با حساسیت بیشتر و مضاعف‌تری انجام می‌شود.

مدیر کل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: کشیک‌های نوروزی شعب سیار در ایام تعطیلات نوروزی به صورت روزانه فعال هستند و رصد و پایش سطح بازار، فروشگاه‌ها و مراکز فروش توسط شعب سیار تعزیرات حکومتی برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تنظیم بازار استمرار و تداوم خواهد داشت.

القاصی مهر افزود: هم استانی‌های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی و بهداشتی و… شکایات و گزارشات خود را از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و یا سامانه تلفنی ۱۲۴ سازمان صمت اعلام کنند.

وی تصریح کرد، رعایت کردن دستورالعمل‌های بهداشتی برای حفظ سلامتی مراجعه کنندگان و خریداران بسیار ضروری است و علاوه بر اینکه با متخلفین صنفی در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و … برخورد قاطع و قانونی خواهد شد و با متخلفین و ناقضین این دستورالعمل‌ها در مراکز فروش نانوایی‌ها، قنادی‌ها، اعذیه فروشی‌ها و… به شدت برخورد خواهد شد و با توجه به هماهنگی‌هایی که با دادستانی به عمل آمده برای متخلفین علاوه بر جزای نقدی، نصب پلاکارد و حتی پلمپ در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان ضمن تاکید بر پرهیز از هر گونه اطاله دادرسی اعلام کرد: به پرونده‌های متشکله و وارده به تعزیرات حکومتی در کمترین زمان ممکن و در چارچوب قانونی رسیدگی خواهد شد.

کد خبر 5162907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha