پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸

معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

۱۳۱ مورد کرونای انگلیسی در آذربایجان‌شرقی شناسایی شد

۱۳۱ مورد کرونای انگلیسی در آذربایجان‌شرقی شناسایی شد

تبریز- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از شناسایی ۱۳۱ مورد مثبت کرونای انگلیسی در آذربایجان‌شرقی خبرداد و گفت: این بالاترین آمار بیماران کرونای انگلیسی در کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی درستی افزود: این افراد در شهرستان‌های اهر، بستان آباد، مرند، شبستر، آذرشهر و هریس شناسایی شده‌اند.

وی با تاکید بر جلوگیری از برگزاری مراسم و تجمع در استان، ادامه داد: در شهرستان هریس کرونای انگلیسی به دلیل برگزاری مراسم عزاداری که مهمانانی از تهران نیز داشتند شیوع پیدا کرده است.

درستی گفت: آذربایجان شرقی از نظر وضعیت کنترل کرونا از جمله استان‌های نسبتاً موفق کشور بوده و وضعیت در استان نسبتاً پایدار است.

وی اظهار کرد: تعداد فوتی‌های استان رو به کاهش است و در هفته گذشته ۲۲ نفر فوتی کرونایی داشتیم که به طور متوسط ۳ نفر به ازای هر روز بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با اشاره به بازرسی‌های انجام شده از صنوف مختلف در استان، گفت: در این راستا برای ۱۲ هزار واحد صنفی در استان اخطار کرونایی صادر و ۷۰۰ واحد متخلف نیز پلمب شد.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان افزود: در این راستا، ۴ هزار و ۷۴۹ بازدید مشترک، بیش از ۹۰ هزار بازدید توسط نیروهای بهداشت، نزدیک به ۵۸ هزار بازدید توسط بسیج و حدود ۳۱ هزار بازدید توسط جمعیت هلال احمر استان انجام گرفته است.

درستی گفت: تا کنون برای ۳۶ هزار خانوار بسته‌های حمایتی اعم از معیشتی و اقلام بهداشتی توسط تیم‌های حمایتی در سطح استان ارائه شده است.

وی اظهار کرد: همچنین بیش از ۷۰ هزار نفر رهگیری شده که از این تعداد حدود ۳۰ هزار نفر به مراکز منتخب ارجاع داده شده‌اند.

کد خبر 5169730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha