۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰

رئیس اداره هواشناسی کاشان مطرح کرد؛

کاهش ۲۵ درصدی میزان بارندگی در کاشان نسبت به میانگین نرمال

کاهش ۲۵ درصدی میزان بارندگی در کاشان نسبت به میانگین نرمال

کاشان - رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: میزان بارش نسبت به میانگین نرمال در کاشان حدود ۲۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

عباس ارغوانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه میزان بارش نزولات جوی در شهرستان کاشان تا به امروز ۶۴ میلیمتر بوده است، اظهار داشت: این میزان بارش نسبت به میانگین نرمال در کاشان حدود ۲۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه با ادامه این شرایط و کمبود بارش با شرایط خشکسالی وارد نوروز و بهار سال ۱۴۰۰ می‌شویم، ابراز داشت: پیش بینی می‌کنیم طی آخرین روزهای سال ۱۳۹۹ وضعیت جوی بدون بارش یا کم بارش باشد.

رئیس اداره هواشناسی کاشان با اشاره به اینکه همزمان با پیش بینی کاهش بارش شاهد افزایش دمای هوا خواهیم بود، تصریح کرد: طی روزهای پایانی امسال و ابتدایی سال جدید شاهد افزایش ۱۰ الی ۱۲ درجه‌ای هوا خواهیم بود.

وی همچنین از پیش بینی وزش بادهای شدید و نسبتاً شدید طی روزهای پایانی سال ۹۹ در منطقه کاشان خبر داد، خاطرنشان کرد: به شهروندان عزیز توصیه می‌کنیم نسبت به استحکام سازی سازه‌های خود اقدام کنند.

ارغوانی با اشاره به اینکه ورود به شرایط خشکسالی مدیریت مصرف آب باید حتماً مورد توجه همشهریان کاشانی قرار بگیرد، بیان داشت: متأسفانه کاشان یکی از ۲۰۰ شهر کشور است که دچار تنش آبی شده است و به همین دلیل باید در مصرف آب و برق مدیریت صحیح مصرف مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 5171095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سمیرا IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
      0 0
      سلام منطقه‌ی ما کویری است و بارندگی کمه چرا شرکت فولاد اصفهان دست از سر این شهر بر نمی داره و کارش را گسترش میده من آران وبیدگل هستم