۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

۴۹ بیمار مبتلا به ویروس انگلیسی در مازندران شناسایی شدند

۴۹ بیمار مبتلا به ویروس انگلیسی در مازندران شناسایی شدند

ساری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به روند رو به گسترش ویروس جهش یافته کرونا گفت: تاکنون ۴۹ بیمار مبتلا در استان شناسایی شده است.

سید عباس موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه وضعیت مازندران پس از مدت‌ها از نظر کرونا باثبات شده است، افزود: متأسفانه این وضعیت با سفرهای نوروزی و ورود مسافران همراه شده است.

وی با اشاره به شیوع پیک انگلیسی کرونا در شهرهای مختلف استان مازندران یادآور شد: طبق آزمایش‌های صورت گرفته از هفته گذشته تاکنون شمار بیماران مبتلا به ویروس جهش یافته افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۹ بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته کرونایی در استان شناسایی شده و حدود هفت شهر استان نیز درگیری این بیماری است.

موسوی بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پرهیز از سفر و دورهمی و رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی برای قطع زنجیره کرونا تاکید کرد.

کد خبر 5174562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha