۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی:

سهمیه آرد شهرستان‌های خراسان شمالی به درستی توزیع نشده است

سهمیه آرد شهرستان‌های خراسان شمالی به درستی توزیع نشده است

بجنورد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی با اشاره به شلوغی صف نانوایی ها در بجنورد، گفت: سرانه آرد مرکز استان نسبت به برخی شهرستان‌ها کمتر است که باید اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حاجی بیگلو عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال ۹۹ با محدودیت‌های فراوانی در تأمین اقلام مواجه بودیم که افزایش جهانی برخی قیمت‌ها از جمله آنها بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی ادامه داد: برای تنظیم بازار میوه نوروز، ۹۰۰ میلیون تومان یارانه پرداخت کردیم.

وی افزود: برای ماه مبارک رمضان پیش بینی تأمین ۳۰۰ تن خرما را داشته‌ایم تا این محصول مورد نیاز مردم در دسترس قرار بگیرد.

وی افزود: ۴۰۰ تن برنج هندی، ۳۵۰ تن شکر، ۳۰۲ تن روغن برای اصناف، ۸۰۰ تن روغن برای مصرف خانوار و هزار و ۸۰۰ تن مرغ نیز در ماه مبارک رمضان تأمین خواهد شد.

حاج بیگلو در خصوص صف‌های شلوغ نانوایی در بجنورد، گفت: هزار و ۴۱۵ نانوایی در سطح استان داریم که ۴۳۰ مورد آن شهری و ۶۹۰ عدد آن روستایی هستند که با آرد دولتی پخت می‌کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی تصریح کرد: در این حوزه بی نظمی‌هایی داریم که به اتحادیه‌ها باز می‌گردد لذا قصد داریم اختیارات اتحادیه نانوایی‌ها را افزایش دهیم.

وی افزود: سرانه آرد مرکز استان نسبت به برخی شهرستان‌ها کمتر است که باید اصلاح شود.

حاج بیگلو در انتها گفت: طبق تصمیمات اتخاذ شده ۱۰ درصد نانوایی‌های شهری باید تا ساعت ۱۰ شب پخت کنند تا صف نانوایی‌ها کاهش یابد.

کد خبر 5184079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha