پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳

برداشت دانه روغنی کلزا از مزارع شوشتر آغاز شد

برداشت دانه روغنی کلزا از مزارع شوشتر آغاز شد

شوشتر- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر گفت: برداشت کلزا در سطح هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شد.

ابوالقاسم زراعتکار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برداشت کلزا از دو روز گذشته در سطح هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان شوشتر آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود که در سال جاری با ۱۰۰ درصد افزایش، حدود ۱۲ هزار تن تولید کلزا در شهرستان داشته باشیم.

زراعتکار با اشاره به اینکه کار برداشت کلزا تا اواسط اردیبهشت ماه امسال ادامه دارد، بیان کرد: ۵۰ کمباین کار برداشت کلزا (دانه روغنی) را در این شهرستان انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، روغن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار است.

کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل و دارای طیف به نسبت وسیعی از سازگاری اقلیمی است.

دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است.

شوشتر از قطب‌های مهم کشاورزی در استان خوزستان است و سالانه حدود ۵۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی از سطح ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم آن برداشت می‌شود.

کد خبر 5185027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha