پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷

با انتشار یک پیام تسلیت اعلام شد؛

درگذشت یک هنرمند پیشکسوت موسیقی قزوین

درگذشت یک هنرمند پیشکسوت موسیقی قزوین

هادی باجلان از هنرمندان پیشکسوت موسیقی قزوین روز یکشنبه بیست و دوم فرودین در سن ۷۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت هادی باجلان را تسلیت گفت.

در متن پیام محمد اله‌یاری برای درگذشت هادی باجلان آمده است:

«جامعۀ موسیقی کشور سوگوار درگذشت استاد هادی باجلان است که زندگی‌اش با هنر عجین شده بود.

هادی باجلان از بنیان‌گذاران آموزش تنبک‌نوازی در استان قزوین بود و سال‌ها برای موسیقی و هنر این استان تلاش کرد. جریان موسیقی در این استان با حضور و تلاش موزیسین‌هایی مانند زنده‌یاد باجلان دوام یافته است.

درگذشت هنرمند گرانقدر، هادی باجلان را به خانواده ارجمندش و هنرمندان استان قزوین تسلیت می‌گویم و برای آن مرحوم آرامش روح و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.»

هادی باجلان متولد ۱۳۳۰ در قزوین، فعالیت هنری خود را از نوجوانی آغاز کرد. او اجراهای مختلفی در داخل و خارج از کشور داشت و تنبک ساز تخصصی‌اش بود. زنده‌یاد باجلان از اواخر دهۀ ۶۰ تا اواسط دهۀ ۸۰ در دانشگاه تهران به آموزش موسیقی اشتغال داشت. وی روز گذشته، یکشنبه ۲۲ فروردین در سن ۷۰ سالگی دارفانی را وداع گفت.

کد خبر 5187428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کاربرعمومی IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
      0 0
      سلام سن مرحوم را چه جوری حساب کردید؟
    • DE ۰۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
      0 0
      رستاخیزازمردگان است؟ دعاکنید برای این مرحوم وتمام درگذشتگان گذشته جهان؟ رحمت خداوندسبحان شامل همه اموات باشد؟ انشاالله