پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:

۵۰ هزار نفر برای تعیین لیست شورای شهر تهران ثبت‌نام کردند

۵۰ هزار نفر برای تعیین لیست شورای شهر تهران ثبت‌نام کردند

به دنبال فراخوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای تعیین لیست انتخاباتی ششمین دوره شوراهای شهر تهران، حدود ۵۰ هزار نفر در سامانه مربوط ثبت‌نام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حدود ۵۰ هزار نفر از شهروندان، متخصصین شهری، دانشجویان، جوانان، نخبگان، چهره‌های سیاسی و فعالان مدنی و اجتماعی برای تعیین لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و حضور در انتخابات شورای شهر تهران در سامانه شورای ائتلاف ثبت‌نام کردند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در این اقدام با هدف بالا بردن مشارکت حداکثری مردم در انتخاب و رعایت قواعد دموکراسی، از نظرات عموم مردم برای حضور افراد اصلح، متخصص و متعهد در لیست انتخاباتی این گروه بهره برده و نمایندگان شورای ائتلاف برای حضور در شورای شهر تهران را با آرا مردمی تعیین می‌کند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم اعلام می‌دارد که مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه بوده و شهروندان و اقشار مختلف از جمله متخصصان، دانشجویان، دانشگاهیان، حوزویان و عموم مردم می‌توانند با ثبت نام در سامانه شورای ائتلاف نمایندگان خود را جهت حضور در لیست شورای ائتلاف معرفی کنند.

کد خبر 5198034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha