پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳

معاون انتظامی گلستان خبرداد

گروگان گیری در گنبدکاووس به دلیل اختلافات مالی/تحقیقات ادامه دارد

گروگان گیری در گنبدکاووس به دلیل اختلافات مالی/تحقیقات ادامه دارد

گرگان- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گلستان از گروگان گیری در شهرستان گنبدکاووس خبرداد و گفت: تحقیقات کارآگاهان پلیس برای دستگیری متهمان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا نصیری رضی بعدازظهر سه شنبه در خصوص گروگانگیری کودک ۱۰ ساله گنبدی در جمع خبرنگاران اظهارکرد: ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری به دنبال اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر یک فقره آدم ربایی در یکی از روستاهای گنبدکاووس، بلافاصله طی هماهنگی با مرجع قضایی ماموران انتظامی شهرستان به محل اعزام شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گلستان افزود: با حضور پلیس در محل مشخص شد پسربچه ای ۱۰ ساله در کوچه مشغول بازی بوده که توسط سرنشینان یک دستگاه پراید ربوده شده است.

وی گفت: با توجه به اهمیت موضوع، مراتب به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت که پس از یکسری اقدامات اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی، مشخص شد متهمان با شاکی اختلافات مالی داشته اند لذا برای وصول پول خود اقدام به ربودن فرزندش کرده اند که شاکی این مطلب را در ابتدا به ماموران اعلام نکرده بود.

نصیری رضی خاطرنشان کرد: ماموران با انجام اقدامات فنی و در سکوت خبری رسانه ای به سرنخ هایی از مخفیگاه متهمان رسیده بودند که متاسفانه رئیس شورای روستا و مدیر یکی از کانال های فضای مجازی شهرستان در اقدامی غیرحرفه ای اقدام به رسانه ای کردن ماجرا به نقل ازاعضاء خانواده پسربچه کردند که همین مسئله موجب خلل در روند تحقیقات تخصصی پلیس و مراجع قضائی شد.

طبق گفته وی تلاش ها برای دستگیری آدم ربایان و رهاسازی کودک ادامه دارد.

کد خبر 5199151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha