۲۸ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۱۷

احمدی نژاد پیش از سفر به دمشق:

روابط ایران و سوریه تاثیری جدی در مسائل منطقه‌ای و جهان دارد

روابط ایران و سوریه تاثیری جدی در مسائل منطقه‌ای و جهان دارد

دکتر احمدی نژاد، روابط سیاسی ایران و سوریه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: امروز ارتباط دو کشور و همچنین جهت گیری مشترک آنها، تاثیری جدی، مهم و قوی بر مسائل منطقه ای و جهان دارد.

به گزارش خبرنگارمهر، دکتر احمدی نژاد که در راس هیاتی پیش از ظهر امروز تهران را به مقصد دمشق ترک می کرد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روابط دو ملت ایران و سوریه از گذشته پایدار بوده که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همکاری مشترک دو کشور در مسائل منطقه ای سیاسی و اقتصادی چند برابر شده است.

وی افزود: امروز ما مسائل مختلفی از جمله مسائل بین المللی و اقتصادی را دنبال می کنیم که در این سفر به دنبال آن هستیم تا روابط اقتصادی در زمینه های صنعت، نیروگاه، خودرو، آب و همچنین تجارت را گسترش دهیم.

رئیس جمهور یکی دیگر از دلایل سفرش را تبریک به بشار اسد رئیس جمهوری سوریه خواند و گفت: بعد از انتخابات سال 84 بشار اسد رئیس جمهوری سوریه اولین کسی بود که به ایران سفر کرد، بنده نیز بعد از سفری که ایشان به تهران آمدند و سفرهای متقابل آن، این سفر را به دعوت وی انجام می دهم تا بتوانیم روابط بین دو کشور را گسترش دهیم.

کد خبر 520405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha