پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۶

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

امنیت و مشارکت حداکثری رویکرد مهم ستاد انتخابات استان است

امنیت و مشارکت حداکثری رویکرد مهم ستاد انتخابات استان است

یاسوج - مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: رویکرد ستاد انتخابات استان برگزاری انتخاباتی با امنیت کامل و با مشارکت حداکثری در فضای رقابتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همواره فضای حاکم بر انتخابات استان امن بوده است و همکاری اصحاب رسانه می‌تواند امنیت را بیش از پیش بر فضا حاکم کند.

وی بیان کرد: امروزه قدرت رسانه از قدرت نظامی هم بیشتر است و رسانه‌ها با انتقال اخبار و اطلاعات، مشکلات و کمبودها، فرهنگ‌سازی و ایجاد شور و نشاط در عرصه‌های مهم ثابت کرده‌اند که در حیات جامعه می‌توانند نقش مؤثری داشته باشند.

دبیر ستاد انتخابات کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین انتظار ما از اصحاب رسانه ایجاد فرهنگ‌سازی برای تشویق مردم برای رفتن به سمت انتخاب اصلح و اولویت دادن منافع عمومی بر منافع شخصی است.

وی افزود: فضایی را که رسانه‌ها ایجاد می‌کنند در هر شرایطی تأثیرگذار است، باید تلاش شود زمینه ایجاد مشارکت گسترده را به عنوان یک راهبرد و ضرورت فراهم کنیم.

محمدی اظهار داشت: مشارکت حداکثری نیاز اساسی نظام و از مواردی است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید فراوان دارند، مشارکت حداکثری باعث می‌شود امکان انتخاب فرد اصلح به خوبی فراهم شود.

کد خبر 5220910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha